vrijdag 7 september 2018

Intex rond zwembad

Intex zwembad op Vergelijk. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Meer geluksmomentjes buiten! Dan ben je bij Top-zwembadshop.


Een rond Ultra XTR Frame zwembad kunnen we leveren in afmetingen tot bijna 50m.

Bij dit Ultra XTR Frame zwembad krijgt u ook een grondzeil, afdekzeil en zwembadtrap. Dit ruim en stevig rond zwembad wordt geleverd met een zandfilter en alle nodige onderdelen om meteen van de zomer te kunnen genieten. Kom langs in onze winkels voor meer informatie! Het sterke frame is gemaakt van gegalvaniseerd metaal en bevat voldoende strategisch geplaatste balken om ondersteuning en stabiliteit te garanderen.


Deze zwembaden zijn voorzien van een stevige liner die vervaardigd is uit lagen. De binnen- en de buitenlaag zijn van flexibele pvc. Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame.


Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin.

Ronde zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er opblaasbare zwembaden , maar op opzetzwembaden. Een rond zwembad heeft vaak een opstaande rand die goede steun geeft als je lekker in het zwembad ligt.


Rond zwembad Bestway Steel Pro MAX Rond zwembad van Bestway Steel Pro Max is een verbeterde versie van het alom bekende frame zwembad. Kies uit 1producten vanaf € 20. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! De afmeting van 488x244cm zijn ruim en het zwembad is scherp geprijsd.


Behalve de afmetingen is ook de sterkte van het Frame en de liner (de zijwanden) indrukwekkend. Zowel de Zwembaden , Luchtbedden, Toebehoren alsook alle Wisselstukken. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren. Metal Frame Zwembad : Sterke 3-laags wanden.


Klein of groot, rond of rechthoekig zwembad , voor elke zwembadliefhebber wat wils. Alle ultra XTR frame pools worden geleverd met een uitgebreid pakket accessoires. Creëer buiten ook een thuisgevoel! De warmte van het water wordt beter behouden.


Bij zonneschijn geeft de solar cover warmte af aan het water zodat het water opwarmt.

Het buizenframe is een stuk dikker dan bij de normale frame pools. Verder zijn deze buizen ovaal en daardoor extra sterk en gemaakt van gegalvaniseerd staal. Een inbouw zwembad laten aanleggen zit niet in ieders budget.


Dit zijn zwembaden die gemakkelijk op te zetten zijn en daarnaast ook makkelijk weet af te breken. Het zeer uitgebreide assortiment bied dan ook voor ieder-wat-wils. Nog luxer en groter zijn de Ultra XTR Frame zwembaden en de Graphite Panel.


Voor iedere tuin een geschikt. Zwembad afdekzeilen zijn vaak gemaakt voor een specifieke maat van het zwembad. Bij elk zwembad afdekzeil op deze pagina vindt u voor welk ( intex ) zwembad deze geschikt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts