vrijdag 21 september 2018

Snotterige afscheiding

In de meeste gevallen heeft een bruine afscheiding geen sterke geur en gaat het vanzelf over. Zit er iets meer bloed bij, dan kan je afscheiding wat metaalachtig ruiken. Heb je naast een beetje roze of bruine afscheiding ook andere klachten, zoals roodheid of jeuk, dan kun je het beste even naar je huisarts gaan. Oorzaken van gele afscheiding en groene afscheiding Alle vrouwen produceren afscheiding , maar soms kan de afscheiding afwijken.


Dit kan voor paniek zorgen. Vooral als uw afscheiding wisselt van kleur. Het kan namelijk aanduiden dat er iets aan de hand is met uw lichaam.


Er zijn een aantal redenen waarom uw afscheiding groen of geel kan zijn. Normale afscheiding is witachtig van kleur. Echter, soms is uw afscheiding bruin van kleur. Oud bloed is bruin van kleur. De kleur van de afscheiding kan dan variëren van lichtbruin tot een bijna zwarte kleur.


Mijn Heilige Birmaan poesje van bijna een jaar ou heeft sinds weken last van een snotterige (wit, gelige) afscheiding bij haar achterste. Ze probeert het wel schoon te houden, maar door het lange haar lukt haar dat niet echt goed en het ziet er dus erg vies uit. Ik kam het wel regelmatig en knip klitten weg maar het blijft vies. Groene afscheiding : oorzaken groene vaginale afscheiding Groene afscheiding betreft een abnormale vaginale afscheiding die vaak stinkt en gepaard gaat met andere symptomen zoals jeuk, ontsteking, pijn en eventueel koorts.


Een groene vaginale afscheiding wordt vaak veroorzaakt door een infectie, bijvoorbeeld een seksueel overdraagbare aandoening. Een candida-infectie jeukt en brandt, de afscheiding is korrelig en kan gelig of zelfs wat groenig zijn. Vrijen laat je dan echt wel achterwege want dat wordt pijnlijk.


Is dan ook niet verstandig want je steekt je partner aan. Even langs de huisarts, vaak kijken ze niet eens, zeker niet als je het al eens gehad hebt (je vergeet het nooit weer). De meest voorkomende reden van afscheiding in de ogen is wakker worden met afscheiding in de hoeken van je ogen. Deze afscheiding is een gevolg van een bepaalde vorm van bacteriën, deze kunnen het gevolg zijn van make-up of een extra vette hui deze bacteriën hebben in uw slaap de weg naar uw oog gevonden. Er is een verminderde kokhalsreflex en er kunnen snotterige afscheiding zijn van de neus.


There is a diminished gag reflex and there may be snotty discharge from the nose. Jullie worden niet langer beperkt door een schil van illusie en afscheiding. Vaginale afscheiding : geur en kleur (geel, bruin of groen) Vaginale afscheiding is een volkomen natuurlijk verschijnsel en vaginale afscheiding bestaat normaal gesproken uit doorzichtig waterig vocht en slijm.


De vaginale afscheiding verandert door de maandelijkse cyclus, de pil, seksuele opwinding, zwangerschap en de overgang. Het is niet goed als er zeep in de vagina komt. Was uw vagina niet met zeep, vaginale spoelingen of andere middelen.


Hoi, Ik ben sinds oktober gestopt met de pil (en zou in pricipe volgende week maandag ongesteld moeten worden). Nu heb ik deze week meer afscheiding. Allergie voor huisstof komt vaak voor. De mate waarin mensen allergisch zijn voor huisstof kan sterk wisselen, evenals het soort klachten. De allergie uit zich bij de meeste mensen in klachten van een verstopte neus, een loopneus of heldere, snotterige afscheiding en soms ook flinke niesbuien in een stoffige omgeving.


Ek is jaar ou menstrueer nie meer nie en is nie seksueel aktief nie. Ook de bek en keelholte zwellen op door ontstekingen. De neusdoppen verkleuren grijs. Door de verstopping van de hogere luchtwegen ademen de duiven vaak met geopende snavel.


Daarbij maken ze rochelende en ook snuivende geluiden. De bek en keelholte zijn sterk ontstoken en zwellen op. Er ontstaat een onaangename, stinkende lucht.


Door op de beide neusdoppen te drukken, komt de opgehoopte snotterige afscheiding naar buiten. Ook hier een teefje voor t eerst loops en dat verschilt enorm met mijn ander teefje wat ik heb. Dit teefje ziet er enorm van af, minder eetlust voor een dag of drie, weet met zichzelf geen blijf. Ook zij had eerst een snotterige afscheiding wat mijn eerste teefje ook had. Deze bruine afscheiding kan dan komen door een SOA.


Dus dat is niet zo vreemd. Of er ligt een andere infectie aan ten grondslag. Je ziet dat de afscheiding erg donker is van kleur en misschien heb je ook wel jeuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts