dinsdag 11 september 2018

Noromectin tegen bloedluis

Birdshop Eindhoven is de vogelwinkel van Eindhoven Gespecialiseerd in vogels en vogelbenodigdheden Voor uur bestel Morgen in huis Via PostNL. Een deskundige lokale ongediertebestrijder staat u direct te woord om uw vragen te beantwoorden. Overzicht bestrijdingsmiddelen tegen bloedluis. Het had niet veel gescheeld of alle middelen tegen bloedluis waren verboden. Tegen maag-, darmwormen, rondwormen en longwormen bij rundvee.


Hoeveel dagen moeten de jongen zijn om ze ook hiermee te behandelen. Nu het warmer wordt komt de luis om de hoek kijken Heeft iemand hiermee ervaring? Alvast hartelijk dank voor uw reactie. Verschillende keren hok schoongemaakt en behandeld. Na dagen weer veel bloedluis.


Nu dekentjes in de hokken en elke morgen de dekentjes in kokend water wasssen. Het hok behandelen we nu met olie waar we oliebollen ingebakken hebben. De bloedluis is beheersbaar en de kippen hebben weer mooie rode kammen.


Ik heb van de week noromectin gekocht om de vogels onder de vleugels in te smeren met een wattenstaafje tegen luis. Nu is mijn vraag zou je ook gewoon een druppel in een nestje kunnen doen tegen bloedluis. Bloedluis bestrijden: middelen voor verblijf.


Wie heeft er ervaring met het gebruik van noromectin tegen bloedluis ? Heb al een poosje problemen met bloedluizen. Nu heb ik als tip van iemand gekregen om het middel noromectin te gebruiken. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden. Alles is op voorraad en de verzending is super snel!


Effectief tegen bloedluis Veilig Lange nawerking Voor liter spuitoplossing Te gebruiken in de nabijheid van vogels Eieren blijven geschikt voor consumptie Uniek werkingsmechanisme Geregistreerd middel Ook effectief tegen vliegen en kevers. Er zijn nochtans heel wat middelen tegen bloedluis op de markt. Die hebben echter vaak heel wat nadelen of werken helemaal niet. Het beste middel om bloedluis te stoppen, vonden wij echter in de bio-kippenindustrie.


Aan de kweker die er wat mee wil doen Hierdoor wil ik u het volgende aan u mededelen. Toen ik na ongeveer dagen broeden de broedblokken van enkele agaporniden inspecteerde kwam ik tot mijn schrik tot de ontdekking dat daar bloedluis in huisde. Hieronder vindt u een overzicht. Gelukkig zag de regering op tijd in dat dit niet de bedoeling was. Injectievloeistof op basis van ivermectine ter behandeling van niet melkgevend rundvee en varkens tegen in- en uitwendige parasieten.


Tevens werkzaam tegen horzellarven. Noromectin injectie 5ml. Toelichting op dosering: Veilig voor drachtige. Wat is het alternatief op bloedluis bestrijden met gif?


Ook wij zaten met de handen in het haar en zijn op zoek gegaan naar een oplossing tegen bloedluizen bij kippen. Onze eisen waren duidelijk: niet giftig, 1 biologisch, makkelijk te gebruiken en een effectieve hulp bij een uitbraak van bloedluis. Zelf maak ik de hokken bij een besmetting schoon met de hoge drukspuit en daarna bespuit ik alle naden en andere schuilplekken van de bloedluis met een spuitbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts