woensdag 26 september 2018

Partytent groen

Snel en heel eenvoudig opgebouwd. Bekijk nu onze collectie online. Grootste aanbo 1 waterdicht! In een handomdraai bij u geleverd.


Top kwaliteit, Easy Up en geheel GRATIS geleverd voor een hele scherpe prijs!

Partytent kopen vanaf 295. Op zoek naar een partytent ? Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Blauw wit Grijs wit Beige wit Rood wit Groen wit Grijs Groen Grijs wit.


Lees hier alles over de verschillende partytent kwaliteitsklassen. Onze budget PE Basic uitvoering partytent heeft goede, sterke 2gram per m² PE zeilen en een degelijk gegalvaniseerd stevig ⌀ mm buizenframe, 1 Waterdicht en UV-bestendig.

Ook onze Basic partytent is stukken beter dan de gemiddelde bouwmarkt tent. Deze partytent houd je lekker warm en droog. Je blijft uit de regen én uit de wind dankzij twee zijwanden met vensters en een extra PVC-coating op het dak.


De Easy up tent kan natuurlijk vaker dan één keer gebruikt worden. Met jaar vervangingsgarantie! De beste prijzen partytent groen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve opvouwbare partytent , zijn wij u graag van dienst.


Deze feesttenten kunt u binnen één minuut opzetten, waardoor u de partytent snel en efficiënt kunt op- en afbouwen bij veel zon of slecht weer. Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe partytent kopen. We houden je graag op de hoogte van onze partytent aanbiedingen en speciale acties!


Elke partytent aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Een partytent zorgt ervoor dat je feestje niet in het water valt. Bij Blokker vind je party- en feesttenten van verschillende merken zoals Bo-Garden, VidaXL en Le Sud.


Naast dat een partytent ervoor zorgt dat het droog blijft, biedt het ook schaduw tegen de zon of kun je met een partytent met zijwanden lekker uit de wind zitten.

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De zijwanden met boogramen van deze partytent maui kan worden opgerold wanneer dat nodig is. Voor elke partytent met zijwanden geldt dat de zijwand van de partytent niet nodig is om deze op te zetten. Is het weer wel goe dan zet je je partytent op zonder zijwanden. Met een partytent kun je alle kanten op.


Het is een garantie dat een lang gepland feest altijd doorgang kan vinden. De partytent Caribe is een functionele feesttent voor in je tuin. De feesttent is in meerdere kleuren beschikbaar. Daarnaast zijn bijhorende zijwanden los verkrijgbaar, zodat je de warmte binnen houdt en minder last hebt van wind en regen.


Momenteel bieden we een ruim assortiment aan partytenten met veel belangrijke details, die de algehele ervaring geweldig maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts