donderdag 13 september 2018

Bungalow sauna jacuzzi

Nieuw vakantiehuisportaal van TUI. Boek accommodaties in heel Europa! Super-de-luxe een bungalow met privé- jacuzzi.


Een privé- sauna is al luxe, maar het kan nog mooier als u kiest voor een bungalow met een privé- jacuzzi in de tuin. In de zomer een fijne verkoeling en in het najaar- en winter een heerlijke manier om na een wandel- of fietstocht op te warme. Geniet samen van een heerlijk glaasje champagne terwijl u de prachtige sterrenhemel bewondert.

Of u nu alleen een nachtje of een weekend weg gaat, bij een huisje met een jacuzzi in de tuin komt u helemaal tot rust. Résidence Koningshof is namelijk een kleinschalig vakantiepark, op fietsafstand van de zee en Schoorl. Naast de bungalow met jacuzzi , beschikt de bungalow ook over een privé- sauna.


Wil je op wellnessvakantie in eigen land in een eigen huisje? Kijk dan eens naar deze wellness bungalow op de Veluwe. Het is een vierpersoonshuisje met een privé jacuzzi en sauna.


Maar dat is nog niet alles. De bungalow ligt op een klein park met maar huizen. WIFI , gebruik jacuzzi onbeperkt en volop privacy !

Mocht je meer huisjes met een sauna en bungalows met een bubbelbad of jacuzzi willen vergelijken, kan je dit het beste doen op de website van BungalowSpecials. Met de handige zoekfunctie en categorieën kan je precies zoeken welke huisjes een sauna of jacuzzi in de tuin hebben zodat jij snel je keuze kan maken. In de 4-persoons Wellness bungalow kunt u genieten van zowel een sauna als een jacuzzi in de tuin van uw huisje.


En met de omheining van de tuin, ervaart u genoeg privacy wat de romantiek natuurlijk ten goede zal komen. Al met al de perfecte overnachting met privé- sauna en jacuzzi. Huisje met privé jacuzzi en sauna.


Je geniet van een totale privacy, omdat de wellness faciliteiten in je eigen tuin staan. Zo vaak je wilt kun je gebruik maken van een Finse houtgestookte sauna , jacuzzi en buitendouche. SaunaBungalow weekend van tot december voor €25- ALL-IN ! Het park heeft verschillende type bungalows , van budget tot luxe met eigen sauna , buitenspa- jacuzzi of kiest u voor een persoons bungalow of een combinatie van verschillende bungalows voor een weekendje weg met de hele familie.


Finse sauna , Jacuzzi en veranda met buitenhaard ( gratis hout ) en raamzeilen ! Heerlijke bungalow met elk weer ! Kom genieten van de herfst! Vers gevuld met bruisen masserend water. Via de eigenaar kunt u eventueel quads huren om de indrukwekkende omgeving bij de rivier te bezichtigen. Geniet van uw heerlijke privé sauna of de warme jacuzzi op het terras!


Vanuit de woning loopt u zo het terras op, met robuuste houten tuinmeubelen. Hoe luxe wil je het hebben?

Deze vierpersoons jacuzzi bungalow beschikt over een privé- jacuzzi , die het jaarrond te gebruiken is. Ontspannen kan ook in de sauna en zelfs bij aankomst zijn de boxspring bedden opgemaakt. Deze jacuzzi bungalow staat op Landal Duc de Brabant. Dit vakantiepark is voor jong en oud een prima keuze.


Halfvrijstaande bungalow met nette inrichting en luxe wellness inrichting o. Finse oven- sauna , sunshower en een relaxruimte. Begane grond: eigentijds ingerichte woonkamer met comfortabel meubilair. Flatscreen TV, dvd-speler en Fox Sports.


Wat een heerlijke vakantiebungalow met sauna. En dat allemaal op de mooie Veluwe. De WellnessBungalow is onze topper. Binnen is alles wat verwacht mag worden aan luxe. Op de Veluwe tussen Harderwijk en Ermelo verhuren wij wellness bungalows.


Op De Leuvenhorst en op bungalowpark De Haspel. Uw eigen Wellness resort met buitenspa en sauna en volop privacy! Leuvenhorst met jacuzzi en sauna , ook volop privacy en de meest zonnige ligging!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts