dinsdag 11 september 2018

Kakkerlakken spray

Kakkerlakken spray

Voor een spray die de kakkerlak meteen doodt kun je alcohol gebruiken. Ruim honden- en kattenpoep in de tuin op, want kakkerlakken eten het of slepen het mee je huis in. Als je zuinig bent (of gewoon lui), en je woont in een klein appartementje, kun je ook plastic zakjes gebruiken om scheuren en gaten dicht te maken.


Kakkerlakken spray

Kakkerlakken komen vooral voor op warme plaatsen en kunnen dagen zonder voedsel. De beste manier om kakkerlakken te bestrijden is met één van onze spuitbussen. U dient dan goed alle naden en kieren te behandelen.


Daarnaast kunt u voor het vangen van veel kakkerlakken onze vallen gebruiken. Een kakkerlakken spray die geen vlekken maakt. Onze kakkerlakken spray is geurloos en laat geen vlekken achter. De HG kakkerlakken spray is dé oplossing voor wie last heeft van kakkerlakken op zolder, in de kelder, in werkruimten of ergens anders in huis.


Het kakkerlakken bestrijdingsmiddel van HG is geschikt voor elke ruimte. Vliegende insecten zoals wespen, vliegen, motten, motvliegjes,. Vind de beste selectie kakkerlakken spray fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kakkerlakken spray voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. De lokstof trekt kakkerlakken aan.


De kakkerlakken komen hierdoor op de lijmval af, en zodra ze hun pootjes op de lijmval zetten kunnen ze deze niet meer los krijgen. Doordat de kakkerlak zich niet meer kan bewegen zal hij uiteindelijk sterven. Spuitbus tegen kruipend ongedierte.


Een simpele spray , waarvan beweerd wordt dat het ongedierte verdelgt. HGX spray tegen kruipend ongedierte is geschikt voor binnen in het huis. Deze kakkerlakken spray heeft een langdurige werking van tot weken. Voor een goede werking tegen kruipend ongedierte is een zekere inwerkingsduur gewenst. Sla daarom bij het schoonmaken, de behandelde plaatsen zo veel mogelijk.


Zodra een kakkerlak in aanraking komt met kakkerlakkenspray , zal het overlijden. Als je de kakkerlakkenspray combineert met een lokaas zal je meer kakkerlakken bestrijden. Dit komt omdat het lokaas ervoor zorgt dat er meer kakkerlakken richting jouw kakkerlakkenspray komen. Goed schoonmaken is dan ook de beste methode om kakkerlakken in huis te bestrijden… Hoe ontdek je kakkerlakken in huis?


Kakkerlakken spray

Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Bespaar tot wel via kiesproduct. Spray tegen kruipend ongedierte - Heb je last van kruipend ongedierte, zoals zilvervisjes, kakkerlakken , pissebedden of vlooien? Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf! Met deze krachtige spray dood je op doeltreffende wijze allerlei vieze beestjes.


De spray heeft een langdurige werking van tot weken. Het heeft niet onze voorkeur, want het is vaak chemische troep, maar het kan handig zijn als je lange tijd op één plek met veel kakkerlakken verblijft. Deze Topscore spray werkt tegen alle kruipende insecten zoals kakkerlakken , vlooien, mieren, zilvervisjes en bedwantsen maar ook tegen wespen,luizen, mijten en bloedluis!


Kakkerlakken spray

Topscore is een zenuwgif: er vindt een overprikkeling plaats van het zenuwstelsel, die de dood van het insect tot gevolg heeft. Afgezien van het feit dat ze smerig zijn, dragen deze insecten ziekten bij zich en kunnen ze voedselvoorraden besmetten zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Het kan zijn dat (jonge) kakkerlakken zijn binnengedrongen zonder dat ze zijn opgemerkt.


Jonge kakkerlakken zijn erg klein (± millimeter) en voor veel mensen niet herkenbaar als kakkerlak. De overlevingskans van kakkerlakken kan de afgunst zijn van elk insect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts