donderdag 27 september 2018

Ribcassettevloer prijs

Bekijk alle prijzen in de Archidat database. Registreer uw gratis account nu. De PLUS ribcassettevloer is een duurzaam product met minder beton en gerecycled polystyreen. Het berekenen en tekenen van de vloeren wordt door Betonson verzorgd.


De geïsoleerde PLUS ribcassettevloer wordt toegepast als begane grondvloer in zowel woning- als lichte utiliteitsbouw. De vloer is leverbaar met een Rc-waarde.

De voorgespannen PLUS kanaalplaatvloer wordt zowel in de woning- als de utiliteitsbouw toegepast als verdiepings- en dakvloer. Deze vloer is aan de onderzijde fabrieksmatig voorzien van een laag EPS en biedt een uitstekende thermische isolatie. Zowel bij enkelvoudige en seriematige woningbouw als bij kleinschalige kantoorgebouwen wordt deze cassettevloer toegepast.


Ribcassettevloer De geïsoleerde ribcassette kent vele toepassingen als begane grondvloer. De Olbecon ribcassettevloer is een geschikte geïsoleerde beganegrondvloer voor de woningbouw en lichte utiliteitsbouw. Deze voorgespannen kwaliteitsvloer heeft een aantrekkelijk prijsniveau en kan in korte tijd geleverd worden. De ribcassettevloer is geschikt voor overspanningen tot circa meter in de woningbouw en lichte utiliteitsbouw. Vloerplaten worden rechtstreek vanaf de vrachtwagen in het werk Havebo Groep ookgemonteerd of op het werk opgeslagen en horizontaal gestapeld.


Denk hierbij aan de juiste manier van stapelen.

Door de diverse standaardbreedtes en de unieke plaatvorm is een nagenoeg volledig dicht gelegd vloerveld haalbaar. Het vloeroppervlak: hoe kleiner het vloeroppervlak, hoe hoger de prijs per vierkante meter. Als u deze kunt uitbreiden kan dit soms dus een positieve uitwerking hebben op de prijs.


Wel of geen isolatie: u kunt uw vloer met- en zonder isolatie laten leveren. De prijs zonder isolatie is lager, maar dan zal u ook meer warmte verliezen. VBI en Hilti hebben de handen ineengeslagen om samen een nieuwe hijsmethode te ontwikkelen voor kanaalplaatvloeren in woningbouw. Duurzame, veilige oplossing De Plus ribcassettevloer is een duurzaam product met minder beton en gerecycled polystyreen.


Prijs en voorwaarden op aanvraag. Per project worden afspraken gemaakt over de werkvoorbereidingstijd. Een termijn van 8-weken is meestal wenselijk. Ook zijn er elementen met ribben in de lengte- en in de breedterichting.


Dan wordt gesproken van een ribcassettevloer. De dwarsribben en ook de betonnen nokken aan de uiteinden van de plaat zijn geschikt voor het opnemen van bouwmuurbelastingen. Ribbenvloeren van OLBECON OLBECON Ribbenvloeren, opgebouwd uit thermisch geïsoleerde geprefabriceerde elementen met 1. De oplossing voor zowel enkele als seriematige. Een ribcassettevloer ook wel ribbenvloer of cassettevloerplaat genoem is een systeemvloer die is opgebouwd is als een betonnen vloer van prefab beton met aan de bovenzijde een dunne betonplaat van voorgespannen beton, dikkere zijribben en een isolerende onderzijde van polystyreenschuim (PS) of geëxpandeerd polystyreen (EPS). Ook: ribbenvloer, cassette vloerplaat (CVP).


Een ribcassettevloer is een systeemvloer die bestaat uit een bovenzijde van een dunne voorgespannen betonplaat met dikkere zijribben en een isolerende onderzijde van polystyreen (PS of EPS). Te voorzien van tal van handige opties voor.

Meestal rekent men voor oppervlaktes tot à m² een vaste prijs. Dit zal ook een invloed hebben op de prijs van de werken. Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies.


Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. De Dycore ribbenvloeren is een voorgespannen, geïsoleerde systeemvloer en wordt hoofdzakelijk toegepast in de woning- en (lichte) utiliteitsbouw. Breedplaatvloeren zijn in van de gevallen inderdaad duurder dan kanaalplaatvloeren. Dit komt mede omdat breedplaatvloeren meer manuren op de bouw kosten.


Of de prijs die je noemt ook reëel is kan ik niet zeggen, maar het klinkt mij niet als schrikbarend duur in de oren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts