maandag 10 september 2018

Steigerhout slaapkamer

Meubels voor de laagste prijs. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Slaapkamer van steigerhout. Als er iets belangrijk is voor een slaapkamer dan is het wel een sfeer van rust.


Het is de plek waar u zich ontspant en weer oplaadt.

Daarom wordt er voor de slaapkamer over het algemeen gekozen voor een ingetogen inrichting. Toch is het ook prettig om een ruimte waar u veel tijd doorbrengt een eigen karakter mee te. Het grootste voordeel van een steigerhout slaapkamer is dat deze beschikt over dé ultieme rustgevende sfeer.


Steigerhout slaapkamer : sfeer dat met geen pen te beschrijven is. Een sfeer die eigenlijk met geen pen te beschrijven valt. Alleen al de steigerhouten meubelen geven je een uitnodigend gevoel als je de slaapkamer binnenstapt.


Van stoer naar stijlvol of landelijk. Waarom kies je voor steigerhouten meubels in de slaapkamer ?

Wij durven het antwoord daar wel op te geven. We zijn niet voor niets gespecialiseerd in het omtoveren van gebruikt hout tot droommeubels. Met steigerhout geef jij je slaapkamer niet alleen een geheel eigen karakter, er zijn nog veel meer redenen om te kiezen voor dit materiaal. Time Live super mooi prinsessen bed met opberglade en kast.


Nette slaapkamer van steigerhout. Bed nachtkastje bureau ladeblok schapje ivm aanschaf nieuw bed deze slaapkamer te koop. Tweepersoons bed van steigerhout greywash afL200xB160H40cm (voorraad magazijn artikel) Omschrijving Tweepersoons bed van steigerhout gemaakt voor een matrasmaat van 160x200cm. Het steigerhout is behandeld met een waterafstotende greywash.


Denk dan eens aan steigerhout. Niet alleen mooi voor de kinderkamer, maar ook voor uw slaapkamer. Een steigerhout twee persoons bed of een bed met extra brede poten, een steigerhout bed met fruitkistjes. Wie droomt er nu niet van een slaapkamer waar je helemaal tot rust kunt komen? Even jezelf terugtrekken van de drukte van de dag, en je volledig kunnen ontspannen… We helpen je graag een handje bij het vinden van jouw droombed.


De bedden kunnen worden behandeld net een beits. Bedden van gebruikt steigerhout sluiten hier perfect bij aan! Verschillende soorten steigerhout gebruiken?


Bij steigerhout slaapkamer denken we vooral aan de traditionele steigerhouten meubels.

Zo heb je gebruikt steigerhout , nieuw steigerhout , vergrijsd steigerhout en verouderd steigerhout. Tienerkamer van steigerhout. In hun jonge jaren blijven kinderen maar groeien en groeien en de slaapkamer ‘groeit’ met hen mee. Is je kind de kinderkamer ontgroeit, maar weet je niet hoe je deze omtovert tot de tienerkamer waar alle tieners van dromen? Met een tienerkamer steigerhout kom je voor zowel meiden- als jongenskamers een heel eind!


Helemaal van dit moment: steigerhout en sloophoutbehang. Met een steigerhoutlook op de muren tover je je inrichting in een handomdraai om tot een sfeervolle, warme ruimte. Het geeft je woonkamer of slaapkamer karakter en gezelligheid.


De steigerhouten bedden in onze webwinkel zijn een aanwinst voor elke slaapkamer , dus bekijk hier snel onze collectie! Maak je keuze en laat ons je wensen weten, zodat wij aan de slag kunnen om voor jou een bed te maken waar je jarenlang plezier van hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts