maandag 10 september 2018

Familieschommel

Dit toestel is helaas niet meer leverbaar. Wij, en je collega-puzzelaars, waarderen het zeer als je deze oplossing wil toevoegen! Heeft u een familieschommel gevonden die helemaal aan uw wensen voldoet en wilt u deze aanschaffen?


Vraag online een offerte aan voor een familieschommel. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij klaar om u verder te helpen. Neem contact met ons op via mail, telefoon of ons contactformulier.

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. De familieschommel is plezier voor zeven tegelijk! Brede houten familieschommel Nature is een luxe schommelbank met een ruwe, natuurlijke look.


De paalsteek is iets minder betrouwbaar dan de achtlus, maar eenvoudiger te verwijderen. Afgelopen zaterdag hebben we met de verkenners een familieschommel gepionierd. TOP buitenspeelgoed heeft houten schommels, metalen schommels, aanbouwschommels, ruimtebesparende schommels.


Houten schommel voor kinderen van tot jaar.

Je past ook makkelijk met je hele vriendengroep op deze schommel. Familieschommel pionieren. De attractie is te vinden bij het grote bouwdorp naast het speeltoestel en de klauterboom.


Is de familieschommel niks voor jou? Lengte x breedte vrije ruimte 80cm. Daar waar in de meeste speeltuinen de familieschommel vanwege de Europese veiligheidsnormen moest verdwijnen, was het hier gelukt om deze schommel weer helemaal veilig te maken. Zo mocht ik gisterenmiddag voor het eerst na heel veel jaren weer eens op een echte familieschommel zitten. De explorers laten de buren zien wat pionieren is.


Schommelen geeft klein en groot veel plezier. Kids kunnen zich helemaal uitleven in onze grote Oudhollandse speeltuin. Graaf een diepe kuil in de zandbak, geniet op de schommel en ren je rot in het rad. De nieuwe startpagina voor alles wat met bewegingsonderwijs te maken heeft. Zoek je de shuttleruntest of wil je een overzicht van gymmateriaal.


Bezoek ook eens: Muziekzenders. Fysieke grenzen leren kennen en verleggen, sociale ontwikkeling door samenspel met je vriendjes, creativiteit ontwikkelen in rollenspellen en nog veel meer. Zwieren en zwaaien op de familieschommel. Samen klimmen en kunstjes doen op het klimtoestel.


Tussen de grote glijbaan en duo-wipkip, lopen de echte kippen gewoon rond.

Rondom mooie vergezichten van weilanden, wolken en koeien. Kortom een heerlijke speelruimte op het platteland voor de kinderen. Bij Speelpark de Splinter is iedereen welkom!


Mastklimmen is een sport die in diverse landen sinds eeuwen wordt beoefend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts