donderdag 27 september 2018

Spray tegen vlooien in huis

Vóór 21:uur, Morgen in Huis! Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Groot aanbod middelen tegen vlooien teken!


Beste resultaten voor vlooien plaag op Finecomb. Het is niet alleen je huisdier dat behandeld moet worden tegen vlooien , ook je huis zal behandeld moeten worden.

Ook de slaapplek van je huisdier en nog veel meer plekken in je huis zullen goed behandeld moeten worden. Met de Luxan mand- en tapijtspray bestrijdt u vlooien en vlooienlarven in huis. Het kan gebruikt worden in diverse woon en verblijfplaatsen, zoals slaapkamer, keuken etc. De spray heeft een lange werking van tot weken. Indoor-X van Virbac werkt snel en langdurig tegen vlooien en vlooienlarven.


Het doodt vlooien , vlooienlarven en andere insecten in huis gedurende 4-weken. Met Indoor X wordt voorkomen dat er een vlooienplaag ontwikkeld door preventief de omgeving in huis te sprayen. Bij een vlooienplaag 1x per maand de omgeving behandelen gedurende maanden.

Doordat een vlo tientallen eitjes per dag kan leggen, ontstaat er al snel een vlooienplaag in je huis. Hoe herken je vlooien in je huis ? Ze zuigen zich vol met bloed en laten zich vervolgens weer vallen. Om de eitjes van de vlooien te verwijderen kun je een anti-vlooienspray gebruiken.


Ben jij helemaal klaar met die vlooien en vlooienlarven in je huis ? Roxasect tegen vlooien is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar vlooien zich schuilhouden. Met deze HG vlooienspray ben je er gelukkig snel vanaf! Vlooien zijn hier niet tegen bestand.


HGX spray tegen vlooien is geschikt voor in het huis. Onze vlooienspray heeft een langdurige werking van tot weken en is daarnaast vlekvrij. Voor een goede werking tegen de vlooien is een zekere inwerkingsduur gewenst. Sla daarom bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over. Daarbij kan een spuitbus tegen vlooien in huis ook beschermend werken voor het huis zelf.


Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Virbac Indoor-X doodt vlooien , vlooienlarven en andere insecten in huis gedurende 4-weken na behandeling.

Om de vlooien in huis , in de omgeving, te bestrijden kun je de volgende vier tips opvolgen: Stofzuigen. Met Indoor-X ongediertespray wordt voorkomen dat er een vlooienplaag ontstaat door preventief de omgeving in huis te sprayen, bijvoorbeeld vlak voordat men op vakantie gaat. Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray is milieu vriendelijk is pesticide vrij en veilig voor mens en dier, maar werkt wel zeer effectief tegen vlooien in alle stadia (ei, larve, pop en volwassen vlo ). Hoewel ze niet kunnen overleven op de mens, kunnen ze ook voor ons heel vervelend zijn. Eenmaal binnengebracht in huis , kunnen ze zich razendsnel vermenigvuldigen.


Als vuistregel kunt u stellen dat voor elke vlo die u aantreft in de vacht van uw huisdier zich tot vlooien in de huiselijke omgeving bevinden. Dit zijn de plaatsen waar de vlooien en ook de larven zich vaak ophouden. Met een volle bus kunt u tot vierkante meter behandelen.


In tegenstelling tot wat veel mensen denken, heeft het krijgen van vlooien niets met de hygiëne van de hond te maken. Ondanks dat hygiëne er niet voor zorgt dat je vlooien krijgt, is het wel nodig om van de vlooien in huis af te komen. Stofzuigen en dweilen is HEEEEEEEL erg belangrijk in geval van een vlooienplaag, maar dit moet je natuurlijk niet doen net nadat je een omgevingsspray tegen vlooien hebt rond gesprayd. Huis -tuin-en-keuken-middeltjes zoals azijn. Om de volledige levenscyclus van de vlo te onderbreken is het erg belangrijk om de omgeving te behandelen met een geschikt product dat de cyclus van de vlo onderbreekt.


Het ruikt wel een beetje, maar nat paarde stro helpt absoluut tegen vlooien. Of vraag of u hond een uurtje in een lege paardebox mag. Een paard is het enige harige dier wat geen vlooien krijgt door de urine die hij uitscheidt. Zo kan je ze doeltreffend bestrijden? Wie dit jaar te kampen heeft met vlooien weet dat de beestjes hardnekkiger zijn dan vroeger.


Een gewone behandeling of vlooienband doet zijn werk niet meer en het probleem wordt alsmaar erger. Toch is er geen reden om te wanhopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts