donderdag 6 september 2018

Balkonhek staal

Bekijk alle mogelijkheden - Binnen uur offerte! Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar. Uw hekwerk kan ook door JD staal op vakkundige wijze worden geplaatst voor € 14= per meter. Dit is inclusief hekwerk en arbeidsloon.


Coaten van uw hekwerk in RAL kleur naar keuze voor € 5= per meter.

Deze bedragen zijn af magazijn en exclusief BTW. We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment en streven ernaar uitsluitend kwaliteit balustrades te leveren. We vervaardigen de hekwerken en borstweringen uit hoogwaardig staal of RVS. Ze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en bovendien op maat te bestellen. Vraag direct een offerte aan!


Alles te leveren in aluminium, staal of RVS. Een balkonhek is een stevige omheining van uw balkon en is veilig en kindvriendelijk gebouwd. Onze balkonhekwerken zijn van hoge kwaliteit en hebben langdurige garantie.

Wij leveren een balkonhekwerk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Balkonhekwerk staal monteren. Het is niet moeilijk om een balkonhekwerk staal zelf te monteren.


Je kunt dit natuurlijk ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jou op locatie langs om de situatie in te meten en zullen na productie het balkonhekwerk staal komen monteren. Plaathekken zijn opgebouwd uit gezet aluminium of stalen plaatwerk, veelal met een perforatie. Om het galerij- of balkonhek zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen kan worden gekozen uit verschillende standaard perforaties of bijvoorbeeld fotoprintperforatie. Bent u op zoek naar een balkonhek of balustrade?


Renoparts Vianen BV is fabrikant van balkonhekken, balustrades en aanverwante producten. We hebben ruim dertig jaar ervaring met fabricage en montage van balkonhekwerk voor zowel particulieren als projectontwikkelaars. Deze oudhollandse hekwerken van staal worden uitgevoerd met stalen krullen, stalen ringen en eventueel punt smeedwerk naar gelang het ontwerp van de klant.


Namelijk als aluminium spijlhekwerk, aluminium striphekwerk of aluminium lamelhekwerk. Een mooi balkonhek is de kroon op elke gevel. Een ideaal balkonhek past bij uw woning, is veilig, onderhoudsvrij en fraai afgewerkt tot in de kleinste details. Door onze jarenlange ervaring doen we dat snel en tegen scherpe prijzen.


Bekijk onze diversiteit van producten en vraag een offerte aan! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.

Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. In onze Hekwerk Webshop bieden we balkonhekwerken aan van zowel staal , als van RVS en uit aluminium. Iedere materiaal soort heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen.


Wilt u graag balkonhekken aanschaffen, dan bent u bij S. Onze thermisch verzinkte hekken zijn direct uit voorraad leverbaar. Staal aan het juiste adres. Maak het uzelf gemakkelijk en bestel bij S. Wij plaatsen hekwerken voor slechts € 14per meter ( incl. hekwerk en arbeidsloon). Toch betaalt u bij ons niet de hoofdprijs voor een balkonhekwerk op maat. Wij streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en brengen altijd een offerte op maat uit.


VMG produceert RVS balkonhek voor de prijs van staal. Zo hebben wij voor elke situatie het ideale balkonhek in huis. Daarnaast beschikken wij over meer dan jaar ervaring in de hekwerken, waardoor u verzekerd bent van balkonhekken van hoge kwaliteit en een vakkundige montage.


Storax biedt een breed scala aan standaard glashekken en balkonhekken in roestvaststaal, staal en aluminium. Glashekken zijn hekwerken waarbij glazen panelen met behulp van glasprofielen tussen de balusters worden geplaatst. Onderstaande systemen kunnen door Storax worden gemonteerd of los worden geleverd voor zelfmontage.


PMS 2aluminium spijl balkonhek. Het gewenste staal op de juiste maat. Boelot Metaalbewerking heeft een grote sortering constructiestaal in allerlei vormen, materialen en uitvoeringen. Van balkstaal, staf, koker, buis tot plaatstaal.


We zijn ook gespecialiseerd in het extra stevige balkstaal met een groter draagvermogen. Dit maakt muurdoorbraken tijdens de bouw gemakkelijker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts