maandag 17 september 2018

Wat kost zwemles

Wat zijn de kosten voor het behalen van het zwemABC? We hebben in ieder geval besloten om ZLpas volgend jaar herfst op zwemles te doen. Daarbij kost een entreekaartje in het weekend voor ons en voor zoonlief. Tja, naast de zwemlessen is dat gewoon te gek om dat vaak te doen.


Zoonlief wordt over drie maanden zes jaar. En ik wil eigenlijk niet stoppen met zwemles (waar dan ook) omdat hij het wel leuk vindt en ook wel wil leren (tot nu toe, met mama of papa in het water).

Wat het diploma nou in totaliteit kost is per kind en per zwemvereniging verschillend. Omdat we bij onze zoon een beetje het idee hadden dat hij niet de allersnelste zou zijn ( ook vanwege zijn lichamelijke beperking ), kozen we voor een All-In pakket. Maar wat kost zwemles nu eigenlijk?


Ik had zo her en der al een beetje gekeken, maar een echt duidelijke prijs vond ik niet. Veel zwemverenigingen hanteren namelijk een prijs per klokuur, maar een zwemles duurt over het algemeen zo’n drie kwartier. Wat kost een zwemles voor kinderen? Tarieven zwemles alles over de kosten voor zwemles.


We willen graag dat je kind goed en veilig leert zwemmen.

We betalen daarvan het zwemba het water en de zwemonderwijzers. De kosten voor zwemles zijn voor kinderen en volwassenen gelijk. Op onze tarievenpagina vind je actuele prijzen. Voor een goede vergelijking zetten wij graag de kosten en onze sterke punten op een rij. Ook hebben we ervoor gekozen om toch in februari met de zwemles te gaan starten.


Dat komt enerzijds omdat de lesgroepen allemaal tegelijk in februari starten, maar aan de andere kant vonden we het toch wel een prettig idee dat onze zoon zich wat sneller kan redden, ook al heeft hij nog niet een diploma. De geldigheidsduur van de leskaarten is weken. Uw kunt uw zoon of dochter (online) inschrijven voor zwemles wanneer hij of zij de leeftijd van jaar heeft behaald. Online inschrijven kost € 00. Inschrijven aan de kassa kan ook, dit kost € 100.


Zodra uw kind naar zijn of haar eerste les komt ontvangt u een SportPas waarop uw zwemlesabonnement wordt geplaatst. Wat zwemles voor kinderen kost is lastig te zeggen. Elk zwembad hanteert weer andere tarieven en in elk zwembad zijn er andere mogelijkheden. Voor de tarieven en de voorwaarden kun je het beste op de website kijken.


Kijk ook eens op de website van de gemeente waar je woont. Wanneer is de volwassenen zwemles ? U dient zich voor deze zwemles vooraf op te geven.

Prive-les voor volwassenen is ook mogelijk. Overlegd u hiervoor met het personeel van het zwembad. Drie Essen is een organisatie die zich ten doelt stelt om het (leren) zwemmen en sporten in water aan te bieden op een unieke wijze die waarborgt dat elke klant met. Uniek aan de EasySwim-methode is dat ze één zwemdiploma halen, wat gelijk staat aan A, B en C. Zo weten we zeker dat alle kinderen zich uitstekend kunnen redden in het water. Zwemles in Amersfoort wordt gegeven door Get Flexible en in Apeldoorn door Zwemschool Dolfijn.


Bekijk de veelgestelde vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts