maandag 10 september 2018

Houten overkapping met schuur

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Geniet van uw nieuwe schuur met veranda, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie!


Een veranda met overkapping is ideaal om uw tijdens warme zomeravonden lekker beschut buiten te verblijven. Tevens is een schuur met overkapping op maat mogelijk of kunt u zelf een schuur met overkapping bouwen. Bel of mail ons voor het samenstellen van uw blokhut of schuur met overkapping met een bijbehorende prijsopgave.


Bestel nu online een douglas overkapping bouwpakket. Een houten overkapping is een aanwinst voor uw tuin. Uw tuinmeubels blijven schoon en droog en u kunt heerlijk van het buitenleven genieten onder uw houten overkapping. U kunt bij ons houten overkappingen kopen in diverse afmetingen. Overkapping meter breed.


Of een aanbouw veranda aan uw gevel bouwen van ongeveer 7xof 7xmeter groot? Maak uw tuin af met een houten schuur. Of u nu zoekt naar een houten schuur om te gebruiken als berging voor uw fietsen, tuinmeubelen of gereedschap: met het houten schuren aanbod van Fonteyn slaagt u zeker! Een overkapping maken van hout kan op heel uiteenlopende manieren worden gedaan.


Wilt u een veranda met plat dak, een grote of juist een kleine overkapping maken? Of zoekt u een overkapping met een puntdak, met inpandige schuur ? Gebruik de overkapping als beschermde parkeerplek voor de auto. Houten garage, of carport. Sla het hout op onder de overkapping.


Een sfeervol en landelijk plaatje in de tuin. Met mooie tuinmeubels heb je 3dagen per jaar een heerlijke plek om te zitten. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Ook voor een voorgefabriceerde houten aanbouw veranda aan uw gevel of een vrijstaande tuinprieel bent u bij ons aan het juiste adres. Verleng uw buitenleven met een aluminium of houten overkapping.


Wilt u een nieuwe houten schuur , houten garage of houten paardenstal (laten) bouwen? Onze houten schuren zijn leverbaar in standaard uitvoeringen of maatwerk, van blank vurenhout, geïmpregneerd hout, lariks of douglas. U kunt denken bij een houten overkapping aan een lounge hoek. Of een mooi beschut plekje in uw tuin waar u heerlijk kunt zitten, ook als het regent.


Zulke houten overkappingen worden ook weleens een kapschuur genoemd. Ruim assortiment overkapping met schuur. Geen probleem, bij de Blokhutspecialist kunt u er voor kiezen om het houten bouwpakket geheel door onze monteurs te laten opbouwen tegen een meerprijs.


Zo krijgt u toch een mooie houten blokhut, garage, chalet of overkapping , maar u hoeft er dan zelf niks meer voor te doen. Aanbod houten schuren met overkapping. Hieronder vindt u ons volledige aanbod aan houten schuren met overkappingen.


Door op één van de schuren te klikken, ziet u de schuur met alle bijbehorende specificaties. Uiteraard maken wij de houten schuur volledig naar uw wensen, dus krijgt u uiteindelijk een houten schuur met overkapping op maat. Wij bouwen graag een schuur naar uw wens! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Bekijk alles met houten schuur ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Wij hebben een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping , houten tuinhuizen, houten schuren, houten paardenstallen. Daarbij weten wij wat hard werken is. Hoe vaak worden feestjes en barbecues niet onverhoopt naar binnen verplaatst wanneer er weer een typische Nederlandse regenbui naar beneden komt vallen? Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over Fonteyn Outdoor Living Mall, informeer ons door het contact formulier in te vullen en wij komen daar zo.


Azobe is duurder hout maar heeft ook een zeer hoge duurzaamheid zodat de schuur langer goed blijft. Als u de schuur wilt verven kunt u ook bijvoorbeeld Rabatdelen gebruiken voor de wanden. Als je een houten schuur in de tuin wilt bouwen, dan zijn bovenstaande producten ook interessant. De garages zijn namelijk ook eenvoudig in te richten als schuur.


Lees alle info over deze producten op de betreffende pagina’s. Indien je toch nog vragen hebt, beantwoorden we deze graag. Bij een houten schuur zijn zeer veel verschillende opties mogelijk zoals verschillende wanddiktes, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie en fundering. Bent u benieuwd naar de verschillende schuren?


Houten overkapping met schuur

Kijk ook eens bij onze categorien houten garages en kapschuren op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts