dinsdag 18 september 2018

Plastic bakjes kopen

Voor 13:bestel vandaag verzonden! Nergens goedkoper en alle maten! Zoek naar plastic bakjes op de nieuwe KensaQ.


Bent u op zoek naar plastic bakjes of andere soorten bakjes zoals gastro bakken, sausbakjes, snackbakjes, kibbeling of bijvoorbeeld haringbakjes? Bestel veilig en snel online bij de verpakking website van Nederland! Voorbeelden van fruitbakjes zijn aardbeienbakjes met perforatie of diverse andere plastic bakken, bowls of schaaltjes voor groente en fruit.

De kwaliteit van de bakjes is zeer goed en voor uiteenlopende toepassingen te gebruiken, bijvoorbeeld als amuse. Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en office supplies.


De bakjes zijn BPA-vrij en voldoen altijd aan de hoogste en meest recente voedselveiligheidsnormen. De plastic bakjes van HorecaRama. Bent u op zoek naar geschikte plastic bakjes als meeneem bakjes of bewaar bakjes dan vindt u bij HorecaRama een ruim assortiment geschikte plastic bakjes.


Laagste prijsgarantie plastic bakjes , direct van de producent. Er zijn ook bijpassende deksel beschikbaar.

Alle plastic bakjes magnetron- diepvries en vaatwasser bestendig. Op werkdagen voor 13:uur bestel dezelfde dag verzonden. Verzendkosten vanaf € 95. Transparante polypropeen cups en emmers.


Uitermate geschikt voor bewaren van levensmiddelen. Plastic verpakkingen, bakjes en emmers met deksel. Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten.


Vind plastic bakjes het nu op Kensaq. De kunststof bakjes voor eten zijn verkrijgbaar in vele maten en soorten. Veel gebruikte plastic bakjes zijn transparant, zodat het product goed. Alle maten in zowel breed als smal voeren wij in onze webwinkel!


De kilobakken die veel gebruikt worden door de Chinese restaurants hebben wij allen wel eens op tafel gehad! Babi Pangang met Bami, Nasi of witte rijst en een bakkie sambal. Stevige plastic containers in spuitgiet kwaliteit die zelfs in de oven kunnen tot 1graden.


Voedingsmiddelenverpakkingen. Een vershouddoos is ideaal voor het bewaren van voedsel. Houd er rekening mee dat er speciale vershouddozen voor verschillende voedingsmiddelen zijn.

Denk bijvoorbeeld aan een broodtrommel, lunchbox, meal prep bakjes , cakedoos of koektrommel. Heb je teveel gekookt en wil je het eten bewaren? Dan heb je een fijn bewaarbakje nodig.


Bij Xenos vind je allerlei bakjes om je restjes in te bewaren. Deze kun je dan makkelijk in de koelkast of vriezer leggen. Wil je graag een magnetronbakje zodat je het eten van de vorige dag even op kunt warmen?


Ook dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. Uiterst praktisch en heel stevig, deze Perel plastic opbergkoffer met verwijderbare bakjes - Inch! Ideaal om kleine gereedschappen of onderdelen mee te nemen. De opbergkoffer is voorzien van twaalf uitneembare bakjes en is gemaakt van stevig PP. De koffer is voorzien van een aluminium handvat en aluminium sloten.


Snel geleverd Groot assortiment Simpel online. Bekijk hier ons professionele plastic bakjes. Sorteerdozen koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts