vrijdag 14 september 2018

Solamagic 2000

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Solamagic terrasverwarming tegen lage prijzen. Bestel hier terrasverwarming. De lamp is namelijk de door Philips ontwikkelde Dr.


Solamagic 2000

Deze kortgolvige infraroodlamp haalt de maximale warmte uit de verbruikte electriciteit met een zeer hoog rendement van wel ! De warmte die deze heater geeft, zult u op dezelfde manier ervaren als de warmte van de zon. Deze terrasheater is gemaakt van stevig aluminium met daarover een coating in één van de drie kleuren waarin deze heater leverbaar is. Deze terrasverwarmer geeft een heerlijke en aangename warmte die hetzelfde is als u lekker in de zon zit. Dit toestel heeft een ingebouwde soft-start.


Leverbaar in standaard kleuren. Afmetingen: BxHxD = 520x200x80mm exclusief beugel. De terrasheater geeft een hoop warmte die u op dezelfde manier zult ervaren als de warmte van de zon. De afwerking van de heater is van hoogwaardige kwaliteit.


Solamagic 2000

De heater geeft een aangename warmte die u hetzelfde zult ervaren als de warmte van de zon. Standaard geleverd met montagebeugel. Deskundig advies van technisch team, desgewenst inclusief installatie!


Inschakelen en direct warm zonder rood licht. Omdat dit toestel een zeer goede reflector aan boord heeft word de infraroodstraling zeer goed verdeeld over de zone. Duitse topkwaliteit met jaar garantie op toestel. Deze elegante terrasheater heeft een degelijke geïsoleerde aluminium behuizing die ons klimaat zonder problemen aan kan.


Solamagic 2000

Alle S modellen zijn standaard uitgerust met Solastar Low Glare infrarood lampen! De stevige body is afgewerkt met een sterke poedercoating met een ietwat ruwe toplaag wat een mooie matte uitstraling geeft. Er is dus voor iedereen wel een geschikte uitvoering te vinden.


Wij hebben ze allemaal voor u op een rijtje gezet. Onder parasols, inbouw, wand en plafondmontage voor vrijwel alle toepassingen de juiste keuze. Philips HeLeN Gold-lamp verwarmt een oppervlak tot m² en is uitermate geschikt voor zowel bedrijfsmatige toepassingen als voor particuliere terrasverwarming. De donkerstraler is bedoeld voor gebruik binnenshuis zoals bijvoorbeeld in serres, bijgebouwen, tuinkamers enzovoort. Ook voor ondersteuning en handleiding per.


Solamagic 2000

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Je verwarmt met deze plafond- of wandterrasverwarmer namelijk je terras zonder dat je daarbij last hebt fel, rood licht. Hij wordt standaard geleverd met een ophangbeugel voor montage aan wand of plafond. De speciale Solastar Low Glare verwarmingslamp zorgt voor maar liefst minder licht en zet de energie maximaal in warmte om. Dit vlaggenschip van de duitse fabriek knoch licht is het resultaat van jaren onderzoek naar een terrasverwarmer die een heerlijke.


Middels de meegeleverde ophangbeugel is hij dan ook probleemloos op bijvoorbeeld hout te monteren. Dankzij de drukschakelaar is de heater eenvoudig aan- en uit te schakelen. Wilt u nog meer gebruiksgemak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts