vrijdag 2 november 2018

Dakterras design

Maak, preflight en publiceer documenten voor druk en digitale media. Bekijk onze topdeals en bespaar. InDesign- en Illustrator-sjablonen.


Algemene gegevens eigentijds dakterras Daktuin met lounge-invloeden bij een karakteristieke bovenwoning op de Berglustlaan in Rotterdam. Oppervlakte van het dakterras is ongeveer m2. Beschrijving daktuinontwerp De basis van de eigentijdse daktuin bestaat uit composiet vlonderplanken.

Voor een gemiddeld dakterras geldt dus dat je vrijwel altijd de draagstructuur van het dak moet verbeteren. De verschillende materialen en hun voor- en nadelen. Dakterrassen zijn al jaren lang de pronkstukken van veel penthouses en appartementen in grotere steden.


Hoe mooier het dakterras , hoe meer waard het pand is. Zeker hoe hoger je woont en hoe mooier het uitzicht dus is, hoe exclusiever het terras is. Wij hebben prachtige voorbeelden gezocht voor het inrichten van een terras op het dak. Het ontwerpen van een dakterras is een specialisme.


Het is geen interieur, maar ook geen gewone tuin.

De uitdaging is om het maximale uit iedere vierkante centimeter te halen en aan alle wensen voor een volwaardige buitenruimte te voldoen. Alleen zo wordt een dakterras een verlengstuk van uw appartement of penthouse. Ze zijn de basis voor een luxe en onderhoudsvrij dakterras.


Maak uw design dakterrassen af met een RVS of stalen verzinkt gepoedercoat hekwerk. Het dakterras is driehoekig, een vorm die vervolgens in verschillende plekken is ingedeeld. Zo is er een grote eettafel geplaatst voor de schuifpui. Vanuit deze hoek hebben de bewoners zicht op het gehele dakterras. Boven de tafel hangt een bijzondere wandlamp, een echte eyecatcher.


Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Onze werkwijze is een ‘standaard maatwerk’ formule. Dit betekent dat Dakterras. Lees hier ons uitgebreide stappenplan voor een houten dakterras (dakvlonder op plat dak) maken. In onderstaande voorbeeld gaan we nader in op het maken van een houten dakterras op een plat dak.


We gaan in dit voorbeeld er van uit dat er een bestaande dakbedekking (bitumen of dakleer) aanwezig is. Alles over tuinieren op een dakterras. Een dakterras is een ideale daktuin voor in de stad.


Een tuin op je dakterras vereist speciale planten en inrichting, omdat er geen beschutting is.

Maar dat hoeft niet te betekenen dat een dakterras een saaie boel is. Zelfs als je maar over een klein dakterras de beschikking hebt, kan design als functie worden ingezet om tot een prachtig en functioneel dakterras te komen. Zolang inspiratie aanwezig is, ligt een plek waar je zelfs in de winter zou willen verblijven binnen handbereik. Amsterdamse Jordaan aangelegd. Ook de, in ons geval ingewikkelde, aanvraag voor de vergunning van het dakterras werd door Dakterras.


Inmiddels ben ik de trots bezitter van een heerlijk duurzaam dakterras dat in slechts enkele dagen professioneel werd aangelegd. Comfort en subtiliteit: Egaal gestraald oppervlak, comfort in het onderhoud. Samen met u wordt er gekeken naar de ideale oplossing voor uw dak.


Uw wensen worden besproken en aan de hand daarvan wordt het dakterras ontworpen dat volledig bij uw wensen past. Het is belangrijk dat u het dakterras laat aanleggen door specialisten, want zij kunnen garanderen dat u nog jarenlang plezier heeft van uw eigen dakterras. Dakluik als dakterras entree. Het plaatsen van een dakluik kan de oplossing zijn waardoor u gemakkelijk op uw dakterras kunt komen.


Onze monteurs maken een sparing in het dak waar het dakluik vervolgens in gebouwd gaat worden. Voor een dakluik dient er een doorgang gemaakt te worden door het dak. Herinrichting van een dakterras van 350Mmet sauna en buitenkeuken. Er is gebruik gemaakt van verticale wanden om de enorme oppervlakte te verdelen in gezellige ruimtes zonder dit echt af te sluiten.


Hoveniersbedrijf Garden Design is in ruim twintig jaar uitgegroeid tot een allround bedrijf in Heemskerk die werkt in de gehele regio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts