vrijdag 23 november 2018

Schuifbaar dak

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! De matrix calculatie grondmaat diepte helpt u hierbij. De breedte van het schuifdak is ongelimiteerd door zijn modulaire opbouw.


Het Flexus Elektrisch Schuifdak wordt voor elke situatie op maat ontworpen en geproduceerd.

Bovendien helpt deze matrix u bij het bepalen van het aantal banen in een dak en de mogelijke liggerafstand. En het handige schuifdak opent en sluit zich fluisterstil, zodat die mooie rustige zonnige dag door niets verstoord wordt. Wij leveren luxe schuifbare terrasoverkappingen en terraskamers (tuinkamers) met schuifwanden, schuif-draaiwanden of vouwwanden.


Het Ittalum schuifdak leent zich ideaal voor horeca gelegenheden. Hiermee kunt u uw omzet verhogen op uw terras. Saphir Topas de volledig openschuivende.

Met mooi weer opent u het dak zodat uw klanten lekker van het zonnetje kunnen genieten. Een bijkomend voordeel van schuivende delen is dat u bij het onderhoud aan de gevel een ladder door het dak van de terrasoverkapping kunt plaatsen. En bij slecht weer of regen sluit u het dak weer zodat uw klanten ongestoord kunnen blijven zitten op uw terras.


De terrasoverkapping wordt gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Polycarbonaat is een hoogwaardig kunststof. Dit onder andere als voordeel dat polycarbonaat licht van gewicht is, waardoor de draagconstructie minder zwaar hoeft te zijn ten opzichte van een terrasoverkapping welke met glazen dak is uitgevoerd. Zo kunt u de kleur van de overkapping afstemmen op de kleur van uw woning of tuin. Bij een terrasoverkapping denken veel mensen aan een constructie met een glazen dak of zelfs een complete serre.


Toch wil bijna iedereen even flexibel zijn als met een zonnescherm. U wilt een overkapping die u gemakkelijk kunt openen en sluiten. En dat is precies het voordeel van de SunCircle Buitentrend terrasoverkappingen.


De elektrisch schuifbare terrasoverkapping van Ittalum is zeer eenvoudig open en dicht te schuiven met een afstandsbediening. Een extra optie is een elektronisch aangedreven uitvoering, bediend met een afstandsbediening. Ook de bovenverdieping en de goten blijven makkelijk schoon te houden, doordat u uw ladder in één van de geopende segmenten neer kunt zetten.

Een schuifdak kan een deel zijn van een totaal dak dat verder uitgevoerd wordt als vast dak. Met deze schuifbare terrasoverkapping speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. In onze video is goed te zien hoe dit werkt. Kom eens langs in onze showroom om zelf te zien hoe onze producten werken. Op zoek naar een tuinkamer met een schuifbaar dak ? Een tuinkamer met een schuifbaar dak is onderdeel van uniek systeem van Ittalum.


Het systeem werkt zeer eenvoudig. Je kunt het handmatig of elektrisch openschuiven. Er is gelet op de vormgeving, kwaliteit en afwerking.


De Vitello Flex terrasoverkappingen zijn een geweldige toevoeging voor zowel uw huis en tuin. Het dak bestaat uit verschillende lagen glas. Het grootste voordeel aan deze terrasoverkapping is het open-schuifbare dak.


Door het gebruik van aluminiumprofielen is dit kostentechnisch een zeer aantrekkelijke optie. Deze moderne systemen van Janssens Alusystems zijn naast kantelbaar ook nog schuifbaar. Middels deze optie kunt u nog meer daglicht creëren in huis.


De lamellen schuiven hierbij als een. Een terrasoverkapping is een constructie bestaande uit staanders en liggers die aan de gevel gemonteerd wordt. Op de liggers wordt een dak geplaatst. Dit kan een vast dak zijn, maar je kunt ook kiezen voor een uitschuifbaar dak.


XL Tuinpaviljoen met inschuifbaar dak online kopen bij vidaXL. In dat geval is het dak gemaakt van doek of bestaat uit segmenten die over elkaar heen schuiven. Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen. Bij een dak van glas adviseren wij op de zonkant te allen tijde een zonwering.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Met een schuifbaar dak van opaal zonwerend polycarbonaat heeft u geen zonnescherm nodig. Dit tuinpaviljoen biedt je familie en je vrienden comfort en bescherming tegen de elementen. Het tuinpaviljoen is gemaakt van een gepoedercoat metalen frame en een waterbestendig 1 polyester doek.


Door deze lagen glas in verschillende rails te plaatsen, kun je het dak open en dicht doen. Schuifbaar lamellendak Schuif uw pergola open naar wens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts