maandag 26 november 2018

Betonnen loods

Vandaag bestel morgen in huis. UV-bestendig, 1 waterdicht en brandvertragend. Grootste aanbo 1 waterdicht! Bekijk nu onze collectie online! Bespaar tot wel via kiesproduct.

Loods grijsbeton systeembouw Type bouw: Betonbouw grijs , Zadeldak, zwart gesatineerde golfplaten, vlakke nokken. Voor de opbouw van uw wanden heeft u onderstaande keuzes. Prijs geleverd en gemonteerd = GP inclusief BTW vanaf € 26. Natuurlijk kunnen we ook uw loods isoleren. Ideaal voor isolatie van uw loods.


Afhankelijk van de bestemming van de loods en van de eventuele nodige isolatiewaarde kunnen de meest geschikte panelen gekozen worden, vol beton of geïsoleerd.

Vol betonnen panelen kunnen dienen als oplossing voor drukwanden voor stockage van verschillende producten. En daarmee het creëren van een authentieke stoere industriële betonmuur. Bijvoorbeeld voor in de woonkamer, doucheruimte of als betonnen keuken achterwand. Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor een particuliere loods.


Ook in dat geval zullen we de loodsen op maat ontwikkelen, waardoor deze bijvoorbeeld kunnen worden voorzien van verschillende gemakken en het nodige comfort. U kunt in de loodsen bijvoorbeeld uw werk uitvoeren, of tijd besteden aan uw hobby. Bij een stenen schuur bouwen bestaat de vloer uit een fundatie van beton met een betonnen vloer. Een stenen schuur kunt u gebruiken voor meerdere doeleinden.


Gebruik het bijvoorbeeld als garage of berging. Er is voldoende keuze bij BOHA. Betonnen uitvoeringen - Beton met hout gecombineerd - Geheel houten uitvoeringen.


TARIEVEN EN AANBIEDINGEN met de scherpste prijzen. Andere combinaties op aanvraag! Ons bedrijf is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van onder andere Variantloodsen, Zadeldakloodsen en Romneyloodsen.

We realiseren graag een nieuwe loods voor u die past bij de uitstraling van uw bedrijf. U kunt verschillende voorbeelden vinden van onze eerdere projecten op onze website. Deze prijzen zijn bedoeld om u een indicatie te geven. Onze maatvoering is volledig flexibel, en wij bieden een uitgebreid gamma aan aanvullende opties. Tegenwoordig wordt echter steeds vaker gekozen voor een gepolierde trap.


Vroeger werd een betonnen trap vooral gegoten als constructiemateriaal om nadien te bekleden met een afwerkingslaag zoals blauwsteen, hout of tegels. Dit oogt bijzonder industrieel en de prijs ligt ook een pak lager dan een afwerking in natuursteen. Wilt u weten wat voor loods wij voor u kunnen realiseren?


Ook als particulier bestel je eenvoudig een variant die je vervolgens zelf snel in elkaar zet, zodat je er een praktische schuur of garage bij krijgt. Een prefab loods kun je natuurlijk ook helemaal laten uitbesteden. De bouwzorgen uitbesteden. Binnen dag geplaatst Afwerking naar eigen wens Prijs op aanvraag … Loods. Onbeperkt in mogelijkheden Vaak gebruikt als verenigingsgebouw Prijs op aanvraag!


De afmetingen zijn 15m x 9m. Als uitzicht had ik iets in gedachten zoals op de foto. Alvast bedankt voor jullie hulp. De prefab loods is echter niet exclusief bedoeld voor de grote zakenjongens.


De door ons geprefabriceerde bouwdelen zijn eenvoudig te monteren en maken een snelle en efficiënte opbouw van loodsen mogelijk die vele jaren meegaan. Onze loodsen zijn geschikt voor zowel privé- als bedrijfsdoeleinden. Elke loods kan op maat worden gemaakt en ingericht.


Zo heeft u bijvoorbeeld minder onderhoud aan het geheel en in combinatie met een lessenaar dak zorgt dit voor een mooie uitstraling. Door de systeembouw zijn de loodsen op elk moment gemakkelijk uit te. Uw schuur staat op deze manier letterlijk als een huis en de schuren kunnen tegen een aantrekkelijke prijs voor u worden gebouwd.


Bouw uw eigen loods met het Q Loods zelfbouwpakket. Stalling, werkplaats of opslag nodig? Q Loods heeft voor elke behoefte en afmeting een zelfbouw loods !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts