vrijdag 30 november 2018

Balustrade staal

Retrouvez le magasin Mistermenuiserie à quelques minutes de chez vous. Specialist in stalen trappen en trapleuningen op maat. U krijgt direct een bevestiging. Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar. We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment en streven ernaar uitsluitend kwaliteit balustrades te leveren.


De zwarte balustrade rails zijn in verschillende diktes leverbaar en zijn simpel op de muur te monteren. Deze zijn blind of doormiddel van een montage rozet boven op de stenen of houten wand te monteren. Ze worden ook gemaakt voor moderne woningen.


De vrijdragende glasbalustrade is een minimalistische balustrade omdat de bevestigingsmiddelen niet opvallen. De handreling van de balustrade mag van hout zijn maar ook van (roestvrij) staal. Veiligheid van balustrades. Onze balustrades voldoen aan alle veiligheidseisen. De railing is op meerdere punten voorzien van schroefdraa waar u de steunen in kunt draaien.


Een aantal voorbeelden van balustrades zijn met spijlen in staal fo RVS, met glas op panelen van strekmetaal, rooster of RVS spankabels. Voor een veilig trapgat of vide maken wij een balustrade naar wens en op maat. Bekijk onderstaande voorbeeldfoto’s voor een indruk van mogelijkheden. Een RVS balustrade maken heeft vele voordelen voor zowel particulieren als bedrijven en kan opgebouwd worden uit bijvoorbeeld losse elementen waardoor je op een eenvoudige manier zelf een balustrade , railing of leuning kunt maken. Bekijk online eens de vele mogelijkheden en kom er ook achter hoe gemakkelijk het is om een RVS balustrade te maken.


Krepla Trappen is uw specialist in stalen trappen en balustrades met een hoog afwerkingsniveau. Verschillende staalsoorten combineren wij met bijvoorbeeld hout, glas en steen tot een hoogwaardig product. Wij ontwerpen, produceren en monteren voor iedereen, van particulier tot multinational, van enkele trap tot complexe combinaties. In staal kan het allemaal, zeker met Staaltotaal.


Balustrade staal

Ook trappen en balustrades. Op zoek naar een standaard oplossing voor een trap en hekwerk? Of toch liever een op maat ontworpen en exclusieve design-trap en – balustrade ? Van Ee Staalspecialisten is erin gespecialiseerd. Het perfecte huwelijk tussen stevigheid en klasse: onze handgemaakte balustrades en leuningen in inox , metaal of smeedijzer zijn je steun en toeverlaat.


Iedereen heeft een eigen stijl en smaak. Balustrade volgens jouw wensen. Prenez vos mesures, et Rendez-vous en magasin Mistermenuiserie. Thiekon levert niet alleen allerhande standaard constructiestaal zoals profielen, strippen, kokers, buizen en balken, maar kan bijvoorbeeld ook een balustrade op maat realiseren. U geeft de maten en specificaties door waar de balustrade aan moet voldoen en Thiekon Constructie gaat voor u aan de slag.


Stalen trapleuningen en balustrades. Een zwarte trapleuning van staal op een strakke balustrade. De stalen trapleuningen, balustrades en traphekken van Steellife by Roukens zijn altijd op maat en verkrijgbaar in alle soorten en maten die u bepaalt: houvast met karakter! Sierlijke stalen spijlen in een traphek. Laat Van de Kamp Staalkonstruktie uw trap maken.


Wij leveren stalen trappen voor woningen, appartementen, kantoren en bedrijfshallen. Van rechte trap tot wenteltrap en van kwartslagtrap tot spiltrap. We leveren ook graag een bijbehorende balustrade van staal of metaal bij uw trap. Bent u op zoek naar een stalen trap in uw bedrijfspan kantoor of voor uw huis?


Balustrade staal

Wij kunnen u helpen met de mooiste trappen van metaal. Dankzij de sterkte van staal kan er heel slank ontwerp gemaakt worden. Een goed ontworpen stalen balustrade of traphek versterkt het design van de trap, het maakt de trap tot een geheel met de bovenverdieping.


In samenspraak met u als klant gaan we op zoek naar de juiste samenstelling voor uw balustrade. Eerst bepalen we het materiaal van de balustrade en heeft u de keuze tussen staal , inox en aluminium. Kant-en-klare RVS hekwerken of balustrades.


Balustrade staal

Het (in lijn) boren, tappen en op lengte zagen van RVS buis voor balustrades en balkonhekken kunnen wij voor je doen in onze werkplaats. Hierdoor hoef je de balustrade enkel nog op locatie te monteren. Renoparts heeft een aantal typen standaardhekwerk. Zo leveren we bijvoorbeeld spijlhekwerk of glashekwerk voor uw balkon.


U kunt onze verschillende typen balkonhekken en balustrades bekijken op onze productpagina. Omdat we aan al uw wensen willen voldoen, bieden we ook maatwerkoplossingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts