maandag 12 november 2018

Design overkapping

Geniet van de charme van hout dankzij onze landelijke en moderne overkapping. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bent u opzoek naar iets robuust of wilt u iets anders dan andere hebben?


De design overkapping van Squaricles, zorgt voor sfeer, comfort en beschutting op uw terras. Ieder ontwerp wordt op maat voor u ontworpen.

Geheel vrijblijvend maken we een 3D studie voor u zodat u samen met onze architect uw eigen ontwerp kunt creëren. Design overkapping van zeil. Met ruim jaar ervaring is Jumbo dé specialist in terrasoverkappingen en serres.


Van topkwaliteit hout of aluminium, met prachtig design. Inclusief bij deze design overkapping. We maakten gebruikt van uitsluitend Douglas hout. Een design overkapping van Texstyleroofs is de nieuwste revolutie in overkappingen. Voor elke buitenruimte bieden wij de meest sfeervolle en functioneleoverkappingsvorm.


Volledig op maat ontworpen om aan uw functionele en esthetische eisen te voldoen.

Altijd eenvoudig teplaatsen en te verwijderen. Bent u op zoek naar een overkapping voor uw terras maar moet het wel bij uw moderne levensstijl passen? De overkappingen van Biossun vallen op door hun moderne design. Het gebruik van aluminium en de strakke belijning van de structuur geven de overkappingen een zeer modern design. Trek de unieke stijl en sfeer van uw restaurant of bar naar buiten en creëer bijvoorbeeld een design rokersruimte die het gehele jaar door te gebruiken is.


De prachtig vormgegeven Pergotenda Collectie van Corradi is zowel verkrijgbaar in hout alsook in aluminium en kan open of gesloten toegepast worden. Alles naar wens van de gebruiker. Met behoud van esthetiek, architectuur en een ‘touch of design ’ produceert en levert Squaricles dé op maat design overkapping van Europa. Aan de hand van uw wensen- en eisenpakket wordt een uitgebreid 3D design ontwerp gemaakt en komen we in samenspraak met u tot uw eigen unieke overkapping van zeildoek.


Romantisch haardvuur en overheerlijk grillen, wokken of braden! Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Tuininspiratie voor een design overkapping - Een overkapping zorgt ervoor dat u buiten kunt zitten wanneer u wilt en zo vaak u wilt. Wanneer u een design overkapping bij Hoover koopt weet u zeker dat u kwaliteit koopt. Bij ons staan namelijk kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel. Daarnaast kan de design overkapping op vele plaatsen worden toegepast. Denk hierbij aan de carport of een terrasoverkapping.


Deze design overkapping van Douglas hout met cortenstalen keukenblok en verborgen luik is een prachtige aanvulling voor deze tuinbezitters in Barendrecht.

Niet zo vreemd dat u dan ook hoge eisen aan het design van uw overkapping stelt. Een Hillhout overkapping is gemaakt van natuurlijke, robuuste materialen, waardoor deze een eenheid vormen met uw woning en tuin. Een Hillhout terras -of tuinoverkapping past zowel in een klassieke, landelijke als moderne tuin.


Naast ons meer klassieke aanbod van houten schuren, kunt u bij ons ook terecht voor een moderne designschuur. De houten designschuur kunt u volledig naar wens ontwerpen en inrichten samen met het team van Houtbouw Holland. H orizontale overkapping ( plat dak ) met glas. Project te Rosmalen ( Nederland ) Een overkapping met horizontaal frame ( plat dak ) en glas ! De interesse voor dit model is aanzienlijk en logisch aangezien de functionaliteit van deze overkapping. Soms speelt het estetische parten maar zeker evenveel de mogelijkheden en het praktische.


Het mooie van een veranda is dat deze geheel aan de hand van uw wensen kan worden samengesteld en gebouwd. In een standaard maat, maar ook compleet op maat wanneer u dit wenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts