woensdag 7 november 2018

Parkeerplaats bestraten

Verzekerd van de beste kwaliteit, veilighei service en laagste prijs! Bij ALLSAFE Mini Opslag kunt u de parkeerplaats wekelijks opzeggen. Ruime keuze tuinartikelen online.


Na het bestraten van uw parkeerplaats is het belangrijk om het geheel goed af te trillen met een trilplaat. Hierdoor kunnen de stenen goed nestelen in de ondergrond. We zorgen er ook altijd voor dat uw parkeerplaats schoon is voordat we gaan aftrillen om schade te voorkomen door bijvoorbeeld kleine steentjes.

Voor een parkeerplaats dient u voldoende dikke stenen te gebruiken, wij adviseren een minimale dikte van cm. Kies voor de kleur van uw parkeerplaats niet voor een te lichte kleur. Op te lichte kleuren zie je snel het zwarte rubber van de banden of olie. Parkeerterrein zorginstelling De parkeerplaats bij een ziekenhuis of bejaardentehuis dient netjes en egaal bestraat te zijn. Bestrating parkeerplaats In Krimpen aan den IJssel hebben wij recente de bestrating van een parkeerplaats mogen opleveren.


Koelewijn Bestratingen inschakelen voor uw straatwerk project? Onlangs mochten wij een parkeerplaats ophogen en bestraten in Capelle aan de IJssel. Onze stratenmakers hebben samen met onze studenten hard gewerkt en een strak resultaat afgeleverd.

Er werden ook twee nieuwe parkeerplekken aangelegd met een laadpunt voor elektrische auto’s. De kosten per mvoor bestraten hangen af van de soort bestrating die u kiest. Lees alle informatie over wat bestraten kost en de gemiddelde prijzen per m2. Er zijn eigenlijk tal van redenen waarom je een stratenmaker kunt inschakelen. Het belangrijkste is natuurlijk wel dat het eindresultaat mooi en goed moet zijn.


Om het aantal benodigde klinkers te berekenen kunt u de oppervlakte van het te bestraten terrein opmeten. Denk hierbij wel om het snijverlies. Wij gaan uit van een gemiddeld snijverlies van bij het visgraat legverband. Zet het oppervlakte dat u wil bestraten af met piketten.


Door uw oprit te betrtaten heeft u binnenkort uw eigen stevige privé parkeerplek, waarbij u uw oprit kan oprijden en de sleutel van uw auto pas hoeft om te draaien als u bijna bij de voordeur bent. U heeft groot gelijk als u de ruimte heeft. Alles wat u dient te weten over het bestraten van een oprit vindt u hier. Tenslotte hangen de kosten voor het bestraten per maf van wat er dient te gebeuren. Heb jij een soortgelijke klus?


Neem gerust contact met ons op. Plaats hem dan op Werkspot. Bij Nagelhout Bestratingen en Tuinaanleg kunt u terecht voor alle soorten en vormen van bestratingen.

De opdracht bestaat uit het bestraten van een parkeerplaats met een totale oppervlakte van 1M2. Het grondwerk is al verzet, hier is 25cm afgegraven en vervolgens volgestort met straatzand. De activiteit van de opdracht zal daardoor alleen bestaan uit het aantrillen van de ondergrond en het bestraten van het oppervlak.


Een parkeerplaats op je bedrijfsterrein of bij huis laten aanleggen. Gras zeker, maar ook het TTE systeem met de steentjes hebben niet dit effect. In Zuid-Frankrijk is gras niet natuurlijk mogelijk, maar is en grote parkeerplaats met TTE met steentjes gelegd om dit warmte-effect te neutraliseren.


Het TTE lastverdelingssysteem is ook schokabsorberend. Dat zorgt er mede voor dat de ondergrond niet verdicht. Bij het aanleggen van parkeerplaatsen wordt gebruik gemaakt van menggranulaat en zand. Belangrijk is dat de juiste hoeveelheiden worden gebruikt, om het daarna goed af te trillen met de juiste machines. Dit maakt de ondergrond compact en geschikt voor het bestraten van de parkeerplaats.


Daarnaast geldt altijd: Afspraak is Afspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts