vrijdag 23 november 2018

Bronzen beelden

Originele geschenken met betekenis. Voor uw relaties en medewerkers! Bestel Beelden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Bent u op zoek naar moderne bronzen beelden? Groot assortiment decoratie voor zowel binnen als buiten. Alles is uit voorraad leverbaar! Onze bronzen beelden worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn interessant voor kunst verzamelaars. Wij bieden diverse bronzen beelden voor in huis aan die in een gelimiteerde oplage zijn gemaakt.


Exclusieve mooie beelden voor in huis van brons. Meestal zijn er dan van een bepaald bronzen beeld stuks gemaakt. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.

Verkrijgbaar in diverse maten, in meerdere prijsklassen! Bij onze bronzen beelden is het mogelijk een persoonlijke tekst te laten graveren. Dit maakt het bronzen beeld extra bijzonder. Bekijk ons aanbod bronzen beelden hieronder. De beeldjes worden vervaardigt door Ger van Tankeren.


Steeds meer mensen kiezen ervoor om deze exclusieve beelden in hun tuin of huis te hebben. Bronzen beelden zijn pure kunst. Van elk bronzen beeld is maar afgietsel gemaakt en daardoor zijn dit allemaal unieke beelden.


Elk bronzen beeld is geschikt voor binnen of buiten. Om uw bronzen beeld nog beter tot haar recht te laten komen kunt u het beeld plaatsen op een sokkel uit basaltsteen of een granieten zuil. De bronzen beelden welke u bij Galerie Terbeek kunt vinden zijn ontworpen en gemaakt door de internationaal bekende beeldhouwster Anke Birnie.


Wij zullen de beeldjes even opsplitsen in de verschillende beeldjes categorieën. Artihove is gespecialiseerd in creatieve en kunstzinnige geschenken. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Tot 1dagen kosteloos retour.


Wij hebben de leukste en meest veelzijdige collectie aan bronzen beelden , bronzen beeldjes en bronzen sculpturen. In opdracht kunnen portretten, borstbeelden, gedenkbeelden, tuinbeelden of elk ander beeld vervaardigd worden. Bronswerken zijn een blijvend geschenk of aandenken aan een persoon, kind of bijzondere gebeurtenis.

De bronzen beelden worden in een mal gegoten en vervolgens met de hand afgewerkt, waardoor ieder afzonderlijk beeld een eigen en unieke uitstraling heeft. Door het stijlvolle en ingetogen karakter van bronzen sculpturen lenen zich bijzonder goed om de belangrijke momenten in het leven te symboliseren. Dit bronzen beeld van de beeldend kunstenaar Marius Verhagen roept onmiddellijk een beeld van herkenning op. Licht abstract gestileerde jonge vrouw zittend op bronzen sokkel. Beeld , Paard met veulen - kg - Brons.


Een fraai en zwaar bronzen beeld van een paard samen met haar veulentje, een lieflijk tafereel. Kunst Amersfoort Galerie Art Unica Kunst KUNST VOOR EERLIJKE PRIJZEN! Kunstwinkel en Galerie in Amersfoort. Unica kunst ver beneden de galerie prijzen! Haar bronzen beelden , vaak broze langgerekte menselijke figuren, zijn kwetsbaar maar sterk.


Ze maakt zowel vrij werk als in opdracht, van klein formaat tot monumentaal. Tevens opdrachten openbare ruimte. Vrij figuratief het ene meer geabstraheerd dan het andere.


Emotie en lichaamstaal spelen een belangrijke rol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts