woensdag 7 november 2018

Garage bouw

De beste garages op Beslist. Een garage bouwen zorgt voor veel extra bergruimte en het geeft een mooie uitstraling aan het huis naast de meerwaarde voor later. Mooie plek voor auto en hobby Bij een groeiend gezin of de behoefte aan ruimte voor bijvoorbeeld een hobby is de garage natuurlijk de ideale plek. Wij begeleiden u met de garage bouwen van begin tot het eind. Tevens biedt BOHA Systeembouw BV een garantie van vijftien jaar bij de garage bouw.


Voor meer informatie over garage bouwen kijkt u op onze website of kunt u contact opnemen met ons middels het contact formulier.

Wat dat betreft houden we tijdens de bouw van uw garage van prefab beton graag rekening met het uiteindelijke doel. We kunnen de garage natuurlijk in verschillende groottes realiseren. Afhankelijk van uw doel van de bouw kunnen we de grootte bepalen. Sommige mensen willen een erg grote garage omdat ze bijvoorbeeld meerdere auto’s willen stallen of dat ze voldoende ruimte in de garage willen om naast de auto’s ook nu willen klussen.


Keuze 1: Huurt u een architect in. U kunt natuurlijk zelf een garage ontwerpen maar u kunt ook een architect het werk laten doen. In dat geval is uw garage in alle opzichten een verlengstuk van uw huis en een verrijking. De architect kan ook voor u de kosten bewaken tijdens de bouw van de garage waardoor u die zorg niet heeft.


De garage komt volledig voorbereid naar uw woning, zodat u geen langdurige overlast van de bouw ervaart.

Daarnaast kan Blommers Bouwsystemen een carport combineren met uw garage of berging. Behalve voor particulieren kunnen wij ook goedkoop een prefab garage bouwen voor de zakelijke markt van bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Tijdens de bouw wordt uw complete garage compleet gemaakt.


U hoeft ze alleen nog maar aan te sluiten op uw eigen stroomnetwerk. Uw werkende garage wordt binnen één werkdag bij uw thuis geïnstalleerd en kan zelfs voorzien worden van een elektrische pui. Zo past de garage helemaal in de stijl van jouw woning. Prefab garage zorgt snel voor een nieuwe garage. De prefab garage wordt aan de hand van jouw eisen helemaal kant en klaar in de fabriek gebouwd.


Je hebt dus helemaal geen overlast van de bouw van de garage. En dat is belangrijk, want zo voegt een garage ook waarde toe aan je huis. De totale kosten beginnen bij 10.


Wat kost een stenen garage bouwen? Een stenen garage is over het algemeen iets duurder dan een kunststof garage. Hieronder een tabel met alles wat ik uitgegeven heb voor de bouw van mijn garage. Ik heb tijdens het bouwen alle kastickets direct in een tabel ingegeven. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Deze volledig geïsoleerde garage heeft een landelijke uitstraling door het gebruik van Zweeds rabat met gemetseld trasraam in combinatie met Okoume boeidelen (15jr garantie) en keramische dakpannen. Door zijn grootte van m² biedt deze riante, dubbele garage ruimte voor twee auto´s.

Wilt u een nieuwe houten schuur, houten garage of houten paardenstal (laten) bouwen? Overige merken zijn uiteraard ook welkom. Breng dan vrijblijvend een verder bezoek aan deze internetpagina of aan ons showpark. Bouw Auto’s VOF te Bovensmilde T.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts