woensdag 14 november 2018

Nachtkastje maken

Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Zoek naar houten nachtkastjes op de nieuwe KensaQ. Nachtkastjes: tijdelijk korting. Profiteer van Scherpe Aanbiedingen! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Het is natuurlijk leuk om naar de IKEA te gaan en een nachtkastje te kopen voor je slaapkamer, maar zou het niet nog veel leuker zijn om er zelf eentje te maken?


Dit bijzettafeltje, ook geschikt als nachtkastje , is een eenvoudig maar mooi uitgebalanceerd ontwerp. Overigens is dit zeker niet ons makkelijkste meubel om te maken ! Maar als je onze handleiding stap voor stap volgt, is het goed te doen. Een nachtkastje maken is een goed haalbaar project wat jij binnen enkele uren kunt voltooien.

Na het zagen van de planken hoefde ik alleen nog maar het nachtkastje op de juiste manier in elkaar te zetten. Zelf was ik na een uurtje klaar, en het resultaat was verbluffend. Boek uw Hotel in Marken online. Voor deze DIY heb je niet veel nodig, met vier poten uit de nieuwe collectie maak je in drie simpele stappen dit houten nachtkastje. Kies dan voor een ander soort hout of poten zoals OSB plaat of steigerhout.


De handigste en mooiste nachtkastjes vind je in onze webshop! Bestel gemakkelijk online, zonder verzendkosten! Zelf een nachtkastje maken is namelijk een goed haalbaar en leuk project. Heb je meer tijd dan geld? Ik heb zelf door de jaren heen redelijk wat nachtkastjes gemaakt, en nu kan jij dit ook met mijn bouwtekeningen!


Op deze pagina vind je de informatie. Zoals ik in het begin al vertelde is het maken van een steigerhouten nachtkastje geen rocket science. Het materiaal wat nodig hebt, is dan ook niet meer dan een lange steigerplank en een doosje RVS schroeven.


Een afkortzaag heb je nodig om de planken mooi haaks af te zagen. Ben je op zoek naar een steigerhouten nachtkastje maar heb je geen zin om hier €35- euro voor te betalen? Of houd je van klussen en vind je het leuk om je partner te verassen met een geweldig eigengemaakt nachtkastje van steigerhout?


En niet gevreesd: de nachtkastjes zijn niet heel moeilijk om te maken. In dit pakket zijn duizenden bouwtekeningen te vinden waarmee je onder andere je nieuwe steigerhout nachtkastje kan maken.

Maar je kunt nog veel meer meubels voor in de slaapkamer maken behalve een steigerhout nachtkastje , want we hoeven nooit meer naar de meubelzaak toe wanneer we onze eigen meubels gaan maken. Bekijk het bord nachtkastjes van marckouters op Pinterest. Stappenplan: zelf nachtkastjes maken.


Voor het zelf maken van nachtkastjes voor in de slaapkamer zijn een aantal stappen nodig. In onderstaand stappenplan lichten wij je stap voor stap toe hoe jij zelf nachtkastjes maken kunt. Voordat je begint om een steigerhout nachtkastje te maken is het belangrijk dat je rekening met de volgende stappen: Stap 1: Bepaal welk soort steigerhout je wilt gaan gebruiken. Klussen met Henk 45views.


Steigerhout is momenteel erg populair en ook logisch dat je het wilt gebruiken voor een nachtkastje. Voorbereidingen van een nachtkastje maken. Het is wel de bedoeling dat je een keuze gaat maken uit de vele mogelijkheden, hoe je nachtkastje precies eruit komt te zien.


Zoals de vorm, de kleur en ook de materiaal van je werkstuk is hiervan belang. Dat moet een van onze nachtkastjes zijn. Dus laat je fantasie maar gaan en bedenk je ideale nachtkastje. Met zorg vervaardig kwaliteitsvol en elegant.


Je leesvoer bij de hand voor het slapengaan. In deze video laten we je zien hoe eenvoudig je een nachtkastje kan bouwen. Zoek je een nachtkastje maar heb je geen zin om er één kant en klaar te kopen? DIY zwevend nachtkastje zelf maken.


Er zijn super veel zwevende nachtkastjes die je kant en klaar kunt kopen. Sommigen zijn betaalbaar, sommigen kosten iets meer. Dan hebben we iets voor jou.


Maar het kan ook een leuk idee zijn om zelf een zwevend nachtkastje te maken. Het is een relatief klein meubelstuk, dus het is geen super groot en onhaalbaar project. In je slaapkamer wil je een rustige sfeer neerzetten. Houd daar rekening mee als je nieuwe nachtkastjes gaat kopen en kies voor een nachtkastje wat past bij de stijl van jouw slaapkamer. In het aanbod van Leen Bakker vind je nachtkastjes in verschillende stijlen en soorten voor een verrassend lage prijs.


Zelf nachtkastje maken ” is niet een ingewikkeld project en je kan dit ook uitvoeren als je nog nooit zelf iets hebt gemaakt. Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt voor een mooi resultaat. Je doet er wel goed aan om zorgvuldig te werk gaan! Het voordeel van nachtkastjes is dat ze de juiste hoogte hebben ten opzichte van het bed. Daarnaast is een nachtkastje vaak voorzien van lades of een deurtje met plankjes waardoor je er wat extra spullen in op kunt bergen.


Op zoek naar een nachtkastje die én genoeg opbergruimte biedt én jouw slaapkamer een Urban industriële look geeft? Dan past nachtkastje Roco perfect bij jouw slaapkamer! Het moet niet alleen qua stijl in je slaapkamer passen, maar ook het formaat moet goed zijn.


Roco is voorzien van twee laden wat veel mogelijkheden geeft tot het opbergen van spullen of tot het aankleden van het nachtkastje met accessoires. Dit nachtkastje maak je makkelijk zelf, pas je eenvoudig aan en heeft ook een handig opbergvak! Al onze nachtkastjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit steigerhout.


Soorten steigerhouten nachtkastjes. We hebben een aantal standaard ontwerpen, maar we maken ook graag jouw nachtkastjes op maat. Wil je een groter of juist kleiner formaat meubel? Laat het ons weten, want er is veel mogelijk!


In duidelijke stappen kan jij nu zelf een nachtkastje maken van steigerhout, of van een andere houtsoort naar jou keuze. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor één van deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts