dinsdag 27 november 2018

Blokhut douglas

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen. Breedste assortiment blokhutten , snelle levering in NL. Douglas Voor onze Trendhout assortiment maken wij gebruik van hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen.


Dit jaar nieuw in het assortiment zijn de douglas Excellent tuinhuizen naast de blokhut. U kunt bij ons altijd advies inwinnen over de verschillende mogelijkheden, soorten en kleuren.

U vind hier een groot deel van ons assortiment tuinhuizen en blokhutten. Duurzaamheid en sterkte zorgen ervoor dat douglas hout zeer geschikt is voor allerlei constructies. Douglas hout is afkomstig van de douglasspar uit Duitsland. Ook in Oostenrijk wordt deze houtsoort voor veel doeleinden gebruikt. Groot assortiment kapschuren verschillende soorten en maten kies zelf de houtsoort standaard maten maar.


Deze douglas houten blokhutprofiel planken 28mm hebben een lengte van of meter. Creëer uw eigen schutting, schuur of overkapping met dit handige douglas blokhut planken bouwsysteem! Douglas blokhutprofiel wordt veel toegepast als schutting of als wanden in schuren.


Goedkope Douglas tuinhuizen en blokhutten kopen in onze webshop.

Levensduur van tot jaar. Gratis levering binnen een week. Op deze pagina vindt u ons assortiment met daarin misschien wel uw Douglas Tuinhuis.


Een Douglas Tuinhuis is een mooie toevoeging aan de tuin van nu. Echter spreekt het karakter ook boekdelen! Door deze duurzaamheid is een buitenverblijf van Douglas ook een milieuvriendelijk alternatief voor vuren dat geïmpregneerd is.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie blokhutten hier! Ook kun je met douglas blokhut planken een douglas schutting maken die aan beide kanten gelijk is. Blokhutten tegen de laagste prijzen.


Bestel deze douglas blokhutplanken online in onze online houthandel. Bekijk ook de blokhutprofiel 28mm geïmpregneerd. Alle blokhutten worden compleet geleverd. De aanschaf van een blokhut is er eentje die u niet iedere dag doet. Uw blokhut moet bij u passen.


Denk hierbij aan de juiste maatvoering, maar ook de uitvoering van deze blokhut moet bij u passen. U kunt in ons aanbod houten blokhutten zoeken op houtdiktes van tot mm. Voor een echte eyecatcher in uw tuin gaat u voor een moderne- of cottage style blokhut.


U heeft de keuze uit diverse stijlen en maten blokhutten.

Zo kunt u kiezen voor een blokhut met of zonder veranda, een plat of schuin dak en een rond of vierkant model. Onder kant-en-klare tuinhuisjes verstaan wij alles van prefab blokhut met overkapping tot goedkope tuinberging. Deze bouwpakketten bestaan uit vaste afmetingen en een handig reeds gezaagd prefab houtpakket met bouwtekening.


Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts