donderdag 15 november 2018

Opbergkast keter

Opbergkast keter

Snelle levering, bestel nu! Achteraf betalen mogelijk. Tuinstoelkussens van topmerken. Uiteraard bij Tuinkussenstore! Bekijk nú deze aanbieding!


Opbergkast keter

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Groot aanbod tuinartikelen online! Het lijkt alsof men nooit genoeg ruimte heeft voor gereedschap, oude dingen, en grote items.


Meld je aan voor onze mailings en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, relevante promoties en gepersonaliseerde aanbiedingen. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Dit product is uitermate geschikt voor het opbergen van kliko’s, tuingereedschap, tuinaccessoires, een barbecue of speelgoed. Het hoge model heeft verstelbare legborden met een draagkracht van kg.


Keter opbergkast High Store. Biohort tuinkast donkergrijs x 18cm. Bestel voordelig online bij Azalp. Opbergkasten koop je eenvoudig online bij bol. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Gratis en snel bij u thuisbezorgd. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze kunststof kast heeft een gladde deur en ergonomische handgrepen. Deze kast is spatwaterdicht en kan dus in de tuin geplaatst worden. Deze tuinkast heeft roestvrijstalen scharnieren die openwaaien voorkomen.


De draagkracht per legbord is bij deze kast kg. De legborden zijn verstelbaar in hoogte. De bodem heeft een draagkracht van kg. Je vindt deze kast bij Leen Bakker. Kunststof opbergkast Titan is waterbestendig en daardoor geschikt voor buiten.


Opbergkast keter

De RVS scharnieren van deze kunststof tuinkast voorkomen het openwaaien van deuren. Je kunt de legborden verstellen zodat je een optimale indeling kunt maken. Iedere plank heeft een draagkracht van kg. Dit materiaal geeft de opbergkast de look en feel van hout en alle voordelen van kunststof. Daarnaast is de weerbestendige en onderhoudsvrije kast overschilderbaar.


De Patio Store beschikt over deuren die eenvoudig geopend kunnen worden. Omdat de kast is gemaakt van hoogwaardig kunststof, is de kast onderhoudsvrij en weerbestendig. De Borneo opbergbox is uitermate geschikt voor het opbergen van kussens of bijvoorbeeld speelgoed.


Opbergkast keter

De opbergbox is afsluitbaar met een slot. De kast is geschikt voor buitengebruik, heeft de ideale breedte van 81cm en een mooie hoogte van 48cm. Dit maakt dat je hier ook makkelijk iets op neer kunt zetten.


De stijlvolle kussenbox is gemaakt van hoogwaardig kunststof, maar ziet er van buiten uit als een klassieke houten kist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts