woensdag 28 november 2018

Prive zwembad tilburg

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Vergelijk Verhuurbedrijven en bespaar op het huren van een Zwembad! Boek nu, betaal later, gratis annuleren.


Budget tot luxe, hotels en huizen.

Alle vacatures in Tilburg. Dompel jezelf onder in een wereld van rust, luxe en pure ontspanning. Een wereld speciaal voor jou, zij ligt aan je voeten! Geen overvolle sauna’s, polsbandjes of drukke omkleedruimtes.


Geen keurende ogen als je het zwembad instapt of te hard pratende medegasten. Mist City-Spa staat garant voor à la carte wellness in hartje Tilburg. Ervaar de rust en ontspannende behandelingen in onze moderne en exclusieve cityspa.

De meeste van deze privé-sauna’s zijn nog makkelijk bereikbaar ook, want ze concentreren zich heel centraal, in de buurt van Tilburg. Ook in de omgeving van Eindhoven en Den Bosch is heel wat te beleven als je een privé-sauna zoekt en verder ligt er een in de omgeving van Nijmegen en een bij Helmond. De luxe sauna faciliteiten van Spa2be zorgen voor volledige ontspanning van lichaam en geest.


Huur een privé ruimte om samen te genieten. Ongestoord in het privé genieten en tot rust komen? Dat kan in onze sauna die is voorzien van alle luxe faciliteiten. U huurt de gehele complex voor uzelf. Ons complex beschikt over een privé sauna, whirlpoolbad en zwembad ! Reserveer nu vanaf €45- p. CitySauna is een kleinschalige, rustige sauna midden in het gezellige centrum van Tilburg.


De verschillende sauna’s, cabines en baden bieden gasten alle ruimte om volledig tot rust te komen. Met een parkeergarage naast de deur en lage tarieven is CitySauna letterlijk en figuurlijk een toegankelijke sauna. De led-verlichting en de kaarsen maken een mooie en warme uitstraling. op het Samsung Rsysteem met uw telefoon en luister naar uw eigen muziek.


Geniet boven van onze Griekse woonkamer met smart tv, keuken en minibar of neem even uw rust op het loungebed.

De Meerkes is een luxe privé sauna op nog geen minuten rijden vanaf Tilburg. Een dag of dagdeel van uw eigen privé sauna met zwembad genieten? Bij De Meerkes kunt u in alle rust en vrijheid met z’n tweeën tijd doorbrengen. U komt werkelijk niets te kort: van jacuzzi tot stoomba van sauna tot verwarmd buitenbad. Voor kinderen die (om wat voor reden dan ook) niet mee kunnen zwemmen in de reguliere lessen, verzorgen wij zwemles op maat in ons zwembad op ’t Hooge Veer.


De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal vier kinderen. Privé zwemles bij Arendse health club is volledig maatwerk en toegespitst op het zwemniveau van je kind. Maak nu kennis en kom gratis proefzwemmen. U komt helemaal tot rust in het prive zwembad , de whirlpool en de sauna.


Prive zwembad , whirlpool en sauna. U kunt op een natuurlijke wijze afkoelen in onze ruime tuin. Tijdens zomerse dagen is is het heerlijk vertoeven op een van de ligbedjes.


Wellness Centrum de Gastelse Hoeve staat voor Kwaliteit en Gastvrijheid en heet u van harte welkom. Heb je moeite jezelf ‘bloot’ te geven of wellicht gaat je voorkeur uit naar een intieme ambiance in alle privacy? Een bezoek aan een prive sauna is dan zeker het proberen waard!


Van sauna tot jacuzzi en van stoombad tot verwarmd zwembad. Zo kunt u ongestoord samen tijd doorbrengen. En dit alles in een natuurrijke omgeving. Op deze pagina kan je alle privé sauna’s uit de regio Tilburg terugvinden.


Ons overzicht wordt willekeurig weergegeven, maar je kan links op de pagina uiteraard op basis van je eigen wensen de perfecte privé sauna terugvinden. Bekijk zeker ook onze lastminute-pagina voor beschikbare uren uit de regio van Tilburg. U bent dan de enige die toegang heeft tot al de wellness faciliteiten en kunt op deze manier geheel privé ontspannen. De wellness is uitgerust met een luxe en moderne privé sauna, jacuzzi en groot privé zwembad welke garant staan voor ultieme rust en maximaal genot.


Onze Relax Centers staan hoog aangeschreven op het gebied van hygiëne. Er worden zwemlessen voor het A-B en C-diploma gegeven conform de criteria van het nationale Zwem-ABC. Deze unit is voorzien van een Finse sauna, luxe whirlpool, Turkse stoomcabine, loungegedeelte met Smart tv, minibar en eigen toilet en wastafel.


Zo kan u volop ontspannen en relaxen zonder de aanwezigheid van andere bezoekers. Bij Aquatis heeft u keuze uit saunacomplexen, allen in een moderne en hedendaagse stijl. Elke van de saunacomplexen heeft haar eigen voorzieningen zoals een zwembad , whirlpool, sauna, Turks stoombad (sauna 56), infraroodsauna (aquatis 6)minibar en salon.


In een oase van rust met de meest luxe sauna’s voorzien van 2-persoons bubbelba Finse Sauna, bar, audio- en video, kortom een betere ontspanning zult u elders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts