donderdag 22 november 2018

Blokhut plat dak aanbieding

Voor het kopen van een blokhut , tuinhuis of carport bent u aan het juiste adres! Gespecialiseerd in maatwerk. Snelle levering, gratis bezorgd! Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd!


Tuinhuis of blokhut met plat dak kopen?

Als mensen op zoek zijn naar een blokhut of tuinhuis denken ze vaak aan een zadeldak. U kunt ook kiezen voor een moderne blokhut of tuinhuis met plat dak. Maar dit hoeft niet het geval te zijn. De deuren bepalen de uitstraling. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak.


Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft.

Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Speurt u onze site af naar de aanbieding van de maand? Het grote voordeel van een outlet.


En welk tuinhuisje u ook bestelt, de levertijd is maximaal weken. Zonder extra bezorgkosten. Onze houten tuinhuisjes hebben een minimaal afschot in het platte dak zodat er niet veel water op het dak kan blijven staan. Het dak bestaat uit één groot dakvlak. Van goedkope blokhut met plat dak tot luxe blokhut met zadeldak, voor iedere wens is een passende oplossing te vinden.


Bij ieder plat dak leveren wij standaard EPDM-rubberfolie als dakbedekking, hierop krijgt u jaar garantie. Wilt u een blokhut met overkapping? Houten tuinhuisjes met plat dak.


De combinatie van strakke lijnen en het platte dak zorgen voor deze uitstraling. Daar komt bij dat het platte dak erg praktisch is, vanwege de beschutting tegen de. Een houten tuinhuisje met plat dak heeft een moderne uitstraling, zodat het tuinhuis mooi opgaat in de moderne tuinen van tegenwoordig. Dan is een blokhut met overkapping en plat dak een goede toevoeging!


Zo kunt u kiezen voor een goedkope blokhut zonder luifel of een blokhut met een plat of schuin dak en een rond of vijfhoekig model.

Een blokhut kopen hoeft niet duur te zijn! U heeft de keuze uit diverse modellen, stijlen en maten blokhutten , zelfs in de opruiming. Ruime keuze aan blokhutten en tuinhuisjes. Kom langs in onze showroom!


In minuut gratis offertes van Dakdekkers uit uw regio. Alle resultaten Aanbieding ! Naast het type dak draagt het type deur ook bij aan de uitstraling van uw blokhut. Volop keuze in maten, deuren , ramen, luifel of overkapping naar wens en een solide uistraling.


Blokhutten van alle merken op beslist. Standaard hogedruk geïmpregneerd dus onderhoudsarm. Uiteraard staan in onze showroom diverse modellen compleet opgebouwd! Of u nu kiest voor een blokhut met overkapping, luifel, veranda, plat dak , lessenaarsdak of kapschuur, er is volop keuze bij Tuindomein.


Onze blokhutten en tuinhuisjes worden van zowel geimpregneerd als onbehandeld tuinhout aangeboden. U zoekt naar voordelig geprijsde tuinhuizen en blokhutten? Dan bent u bij Fonteyn aan het juiste adres. Hier vindt u zeker een aanbieding van een tuinhuis die bij u past. Wij hebben het grootste tuinhuizen en blokhutten dorp van Nederland.


Het prettige van de tuinhuisjes en blokhutten van Fonteyn is dat wij altijd scherpe aanbiedingen voeren. De meeste tuinhuizen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. En door onze grootschalige inkoop kunnen wij deze altijd gunstig voor u prijzen.


Wat dacht u van extra opbergruimte, stalling van fietsen, het creëren van een gezellige zithoek of zelfs als logeerruimte? De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Bekijk ons assortiment tuinhuizen met plat dak of vraag een offerte aan voor een tuinhuis met plat dak geheel op maat gemaakt. Is uw tuin niet helemaal recht? Het kopen van een blokhut in de aanbieding gaat gemakkelijk via onze webshop of in onze showroom.


Wij leveren alle tuinhuisjes met plat dak ook in schuine vorm. De 92mm blokhutten kunt u zelfs gebruiken als vakantiehuisje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts