maandag 12 november 2018

Hendi brandpasta

Hendi brandpasta

Ruime Keus - XXL Korting - va 24uur Levertijd! Alle brandpasta vind je op beslist. Bestel simpel jouw keukengerei online. Om veilig en efficiënt bv.


Bandpasta wordt veel gebruikt voor Chafing Dishes. Volledig roet- en geurvrij. Om chaving dishes (warmhoud bakken) te verhitten heeft u speciale brandpasta houders nodig. Lees voor gebruik altijd de instructies op de verpakking.


Let er op dat er geen vuur of hittebronnen in de omgeving zijn wanneer u met brandpasta werkt. Het ontvlambare gas uit de brandpasta kan gemakkelijk uit het blikje ontsnappen. Wij adviseren altijd om de brandpasta met klem te gebruiken zodat de chafing dishes (warmhoudbakken) veilig en efficiënt verhit kunnen worden. Dus in de branders van chafing dishes, in de flambeer- en fondue-rechauds en allerlei andere warmhoudapparaten. Horeca world heeft altijd oog voor veiligheid en biedt daarom diverse merken en verpakkingen van op ethanol gebaseerde brandpasta ’s aan.


U koopt deze al vanaf € 1bij Horeca. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zorg er altijd voor bij het navullen dat het blikje en houder volledig zijn afgekoeld. Dit kan op een veilige en verantwoorde manier door de brandpasta toe te voegen in het reservoir van de tafelhaard. Dit zijn allemaal gerenommeerde merken op het gebied van brandpasta.


Brandpasta voor de beste prijzen bij Horecastyle. Er blijven geen restanten achter. Speciale lont zorgt voor een consistente brandtemperatuur en vlam. Geen brandpasta houder nodig, blikje wordt niet heet.


Hendi brandpasta

Of gaat uw voorkeur uit naar hendi brandpasta ? U kunt ook kiezen voor vloeibare brandpasta met een lont. Bekijk ook eens onze handige accessoires. Ook die kunt u bij ons bestellen. Naast warmhoudbakken of chafing dishes is brandpasta ook heel handig bij het kaasfonduen. Ontworpen voor gebruiksgemak en kwaliteit.


Hendi Food Service Equipment. Daarnaast is er van het merk Blaze een 1gram aluminium blikje beschikbaar. Chafing dishes koop je gemakkelijk bij Van Hattem Horeca. Professionele apparatuur voor horeca en particulieren.


Elektrisch of met brandpasta. Deze branden volledig roet- en geurvrij. Hoeveelheid: doos met blikjes. De grootste online horeca groothandel met alle horeca artikelen in één webshop. Voeg toe aan winkelwagen Druk deze pagina af.


De brandpasta wordt kunstmatig zo. Verstuur deze lijst per e-mail Sluiten. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts