woensdag 28 november 2018

Hekwerk betongaas

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Betongaas bestel je gemakkelijk en snel op Betonstaal. Kijk snel verder in de webshop! Veel soorten betongaas online vind je hier.


Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen.

Alle betongaas vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding. Tuinschermen van gaas kunt u eenvoudig zelf maken met ons betongaas. Gaaspanelen zijn een goede constructie voor bijvoorbeeld klimplanten, maar u kunt het betongaas ook gebruiken om een natuurlijke mat, zoals wilgenmat of heidemat aan vast te maken.


Hiermee is het betongaas meteen geheel bedekt en heeft u dus direct privacy in uw tuin. Vraag bij ons een offerte aan. Zo is een hekwerk van gaas een van de goedkoopste tuinafscheidingen.


Daarnaast is het hekwerk heel gemakkelijk zelf te installeren. Het leveren van hekwerk -onderdelen voor gaashekwerk.

Wij denken graag met u mee wat u allemaal nodig heeft in deze situatie. U kiest de maten van uw betongaas schutting en besteld het eenvoudig samen met schuttingpalen en de bevestigingsmiddelen in onze webshop. Naar keuze kunt u de betongaas schutting zelf ophalen of laten bezorgen met onze eigen bezorgdienst. Het maken van een betongaas schutting is heel gemakkelijk en is vrijwel door iedereen uit te voeren.


Waaruit bestaat ons betongaas. Deze zijn 2xmeter en zijn in verzinkte of roest uitvoering verkrijgbaar. Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor gaashekwerk, tuinhekken, sierhekwerk en overige materialen waarmee je een omheining kunt aanbrengen. Voor al het hekwerk leveren wij een bijpassende poort.


Hekwerk en poorten bestellen bij Praxis. Voor de voor- of achtertuin is een poort tot een meter heel geschikt. Wil je wel goed hekwerk maar zie je op tegen de hoge kosten die daarbij horen, dan kom je uit bij gaas hekwerk. We hebben voor je uitgezocht wat gaas hekwerk kost en waar je aan moet denken wanneer je het koopt.


Gegalvaniseerde draadstaal matten betongaas Gaasmatten. Ons gaashekwerk is verzinkt en wordt optioneel voorzien van een duurzame coating. Op aanvraag worden onze producten in elke gewenste RAL-kleur geleverd. Wij verkopen Betafence afrastering zoals gaashekwerk, hekwerk op rol als tuinafrastering, schapengaas en dierengaas.


Naast harmonicagaas bieden wij ook dubbelstaafmat (ofwel DSM) hekwerk aan. Dit type afrastering is zeer geliefd door de vele toepassingsmogelijkheden.

Al ons gaas hekwerk wordt nieuw en compleet afgeleverd met palen en bevestigingsmaterialen. Voor hoek en eindpalen berekenen wij 2euro per stuk extra. Al onze prijzen zijn meterprijzen ex.


Kleinere afname is ook mogelijk hierbij wordt een toeslag berekend. Euromaas adviseert en realiseert veiligheidssystemen, hekwerken en veiligheidscomponenten. Door onze jarenlange ervaring in uiteenlopende branches zijn we een gedegen partner voor de realisatie van een veilige en werkbare omgeving rond uw machines.


Omdat we al onze gaasproducten produceren in eigen fabriek, kunnen we perfect maatwerk leveren. De draadschermen van Praxis zijn zeer geschikt om klimplanten tegen aan te laten groeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts