woensdag 21 november 2018

Tuinhaard barbecue

Bestel eenvoudig en snel jouw nieuwe Terrasverwarming online. Specialistisch advies nodig? Kies uit 3producten vanaf € 150. Een complete set bestaande uit de Magma tuinhaard gecoat, de bijpassende onderplaat en het barbecuepootje met barbecuerooster. Combinatie prijs nu van € 40voor € 38-.


Wordt de tuinhaard vrij in de tuin of het terras geplaatst, of wilt u deze wellicht onder uw veranda of patio plaatsen.

Liever een verrijdbare barbecue zodat je met de buren kan delen? Dan is de Rocco tuinhaard het geschikte model! Burni tuinhaarden zijn gemaakt van CorTenstaal of staal met zwarte coating. Het zijn echte robuuste tuinhaarden die een stukje beleving geven in de tuin. Net als met de Pinacate tuinhaarden kun je er een gezellig hoekje mee creëren.


Heerlijk genieten van uw tuin met een tuinhaard ? Vandaag bestel morgen al bbq’en! De overige barbecues en tuinhaarden van beton zijn voorzien van een dubbele kap, waardoor deze ook geschikt zijn om hout in te stoken.

Stel u eens voor, een mooi knapperend haardvuur in uw eigen betonnen tuinhaard , welke ook gebruikt kan worden als BBQ. Ook genieten van warmte en gezelligheid in de tuin ? Wij zijn dagen per week op afspraak geopen. Zo’n barbecue is dus minder geschikt voor een klassieke tuin. Een tuinhaard bbq van stenen is vaak een eyecatcher in je tuin. Door de verschillende kleuren en vormen, valt meteen het oog op de barbecue.


Dat kan een bijzondere swing aan je tuin geven. Daarnaast hebben wij een forum waar alle barbecue liefhebbers met elkaar in contact kunnen komen en lekker kunnen kletsen over onze grote liefde BARBECUEN ! In de loop der jaren hebben reeds vele tuinhaarden hun weg gevonden naar de tuin van onze klanten in Nederlan België en Duitsland. Groot assortiment Barbecues. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment barbecues.


Meer geluksmomentjes buiten! Buschbeck betonnen tuinhaarden en barbecues zijn zeer duurzaam en hebben een volledig afgewerkt oppervlak die geen behandeling of schilderwerk vereisen! Ze zijn ook volledig resistent tegen de effecten van ijs, vorst en sneeuw. Je hebt dan een tuinhaar barbecue en pizzaoven in één product.


Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig RVS dat onbeschermd het hele jaar buiten kan staan zonder vermindering van kwaliteit. De Buschbeck tuinhaard en barbecue is gemaakt van hoogwaardig beton.

Dankzij de sterke dubbelwandige gemaakte constructie kun je niet alleen grillen met houtskool, maar ook zijn de Buschbeck tuinhaarden en barbecues super om een vuurtje in te stoken, sfeer verhogend voor ieder terras. Bij de Kaggels type Justin kunt u in het onderste gedeelte barbecueën. Als u het rooster van rvs met afneembare handgreep verwijderd kunt u hierin een gezellig haardvuurtje stoken. In het oven compartiment kunt u steengrillen of een pizza bereiden.


Deze haarden zijn verkrijgbaar met en zonder gas. Ook hebben wij barbecues in vergelijkbare stijl, zodat uw tuin leuk op elkaar afgesteld is. Naast tuinhaarden en vuurkorven die als barbecue gebruikt kunnen worden, vindt u in deze webshop ook barbecue -emmers. Deze emmers met grillrooster zijn een compact van formaat en daardoor bijvoorbeeld handig als u wilt barbecueën in het park of in een kleine tuin.


Wij hebben ook tuinhaarden met een barbecuerooster in het assortiment. Wilt u zowel een kachel als een barbecue ? Maar het belangrijkste is dat u tijdens de zwoele én koele zomeravonden heerlijk kunt genieten van een knapperend vuurtje! Betonnen barbecue tuinhaard bbq beton nr.


Tuinhaard van cortenstaal. Oorspronkelijk kleur is grijs. Afdekkapje kan recht of gebogen zijn, hierop heeft u verder geen invloed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts