donderdag 29 november 2018

Grip op je knip

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Boek het OP, Chaweng Beach. Bekijk onze grote collectie portemonnees online. Meer tijd over voor geluksmomentjes!


Zonder te oordelen, maar samen met jou aan de slag gaat om weer financieel orde op zaken te stellen. Deze cursus is voor mensen die moeite hebben met leren. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur in De Honingraat.


De eerste stap op weg naar overzicht is orde scheppen in de administratie. Maar het aantal uren per week dat je kunt besteden bepaal je zelf. Grip op gel dat geeft rust. Maak dus van te voren een realistische inschatting van je mogelijkheden.


Het Nibud biedt online Persoonlijk Budgetadvies, dat inzicht geeft in waar je geld blijft en hoe je het doet in vergelijking met anderen. Heeft u vragen over geldzaken of hulp nodig bij het organiseren van uw administratie? Loop dan eens binnen tijdens de inloopspreekuren op één van de locaties in de stad. Wilt u leren zelf beter grip op uw geld te krijgen? Ontdek nu ons uitgebreide aanbod portemonnees.


Je oefent met het bijhouden van een kasboek en het maken van een maandoverzicht. Vandaag bestel morgen in het nieuw! Je ontvangen een map waarin je jouw post in kunt opbergen.


Daarnaast gaan we aan de slag met. Je bouwt een vertrouwensband met mensen op , die kun je niet zomaar in de steek laten. Je kunt pas inzicht krijgen als je overzicht hebt. Werknemers krijgen informatie en tips hoe ze grip krijgen en houden op hun maandelijkse inkomsten en uitgaven.


Met elkaar halen ze het onderwerp uit de taboesfeer. Succesvolle cursus grip op je knip in de spotlights in Oosterhout. Na het volgen van mijn workshop weet je hoe je inzicht kunt krijgen in de geldstromen binnen je onderneming.


Betaal je veel aan je boekhouder, maar weet je eigenlijk niet precies waar het over gaat? Kom je wel eens geld tekort, bijvoorbeeld voor de belasting? Of wil je graag investeren?


Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontdek hoe je er financieel voorstaat! Let op : Je moet erna ook nog op een link klikken in de mail! Waardoor je nu last hebt van sombere buien, je vaak geen zin hebt om dingen te ondernemen, je jezelf steeds vaker betrapt op negatieve gedachten over jezelf of over de wereld om je heen.


Kortoje hebt het gevoel de grip op jezelf, op de dingen om je heen kwijt te zijn. De deelnemers leren goed om te gaan met gel een administratie bij te houden en te sparen. In de cursus leren zij keuzes te maken over waar zij hun geld aan uitgeven. Het is trouwens o zo leuk, als het lukt, als je toekomt met een bepaald bedrag.


Als je op het einde van de maand nog geld overhoudt in plaats van een week. Na het verlies van je baan of je uitkering kun je in financiële problemen komen. Op deze avond zal aan de hand van vele voorbeelden worden ingegaan op het analyseren van je financiële situatie, inkomsten en uitgaven, budgetteren en besparen.


Kortom hoe krijg je grip op je financiën, grip op je knip dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts