maandag 19 november 2018

Rob herwig modeltuinen lunteren

Zo ontstonden de modeltuinen van zijn boerderij Nieuw Zeggelaar in Lunteren die in de loop der jaren door vele honderdduizenden werden bezocht. Vandaar mijn besluit om deze beelden op te zetten zodat iedereen nog eens kan kijken hoe het er vroeger uitzag. Tik in het zoekvenster: modeltuinen. Beiden zijn auteur en fotograaf van boeken over tuinieren, verkocht in meer dan landen in een oplage van ruim miljoen exemplaren. Nieuwe boeken zullen in de vorm van e-boeken worden gemaakt in eigen beheer.


Rob draait al een poosje mee in de groene wereld. Ze groeide op in Lunteren op de boerderij Nieuw Zeggelaar. Op ongeveer hectaren omliggend lan legde haar vader borders en twaalf siertuinen aan, die voor publiek waren opengesteld. De vader van Rob (opa van Modeste) begon in de jaren twintig van de vorige eeuw met het geven van tuinvoorlichting in boeken en voor de radio. Opa had ook winkels en kassen in Bussum en Hilversum.


In de Modeltuinen van haar vader te Lunteren was Modeste acht jaar werkzaam om praktijkervaring op te doen. Rob werd samen met dochter Modeste geïnterviewd door Ati Dijkmeester. Daarna ging hij ook voor andere uitgevers werken die zijn boeken ook naar het buitenland brachten. Herwig Modeltuinen Lunteren. In Lunteren maakte hij zijn bekende Modeltuinen.


Na zijn pensionering is hij You Tube filmpjes gaan maken en nu dit nieuwe e-boek. Resultaten van zoekmachines. At its heart, Cata is an online catalogue with images of, and information on, collectables.


Meer dan miljoen exemplaren in talen werden er gedrukt. Zo werd hij de populairste groenschrijver ter wereld. Een goed doordacht plan vormt de basis van een tuinontwerp dat helemaal naar uw wens is. De vormgeving, de keuze van de harde materialen en de beplanting zijn daarbij.


Ze komt uit een ‘groene’ familie. Modeste was acht jaar werkzaam in de Modeltuinen te Lunteren van haar vader om praktijkervaring op te doen. Tot slot volgt een hoofdstuk met tuinplanten per seizoen.


De bekende tuinauteur en eigenaar van de Modeltuinen in Lunteren neemt de lezer aan de hand van de negen seizoenen mee op een reis door de tuin en laat hem delen in zijn eigen jarenlange ervaringen. Beplanting kunt u uitzoeken en bij ons bestellen. Een erg plezierig leesbaar boek dat door de vele afbeeldingen ook nog leuk is om naar te kijken.


Ze was acht jaar werkzaam in de Modeltuinen te Lunteren van haar vader om praktijkervaring op te doen. Deze hofstede, gelegen op ruim 2. Binnen en buiten heeft zich een ware metamorfose voltrokken. Ze beheert een fotoarchief met meer dan 100. Of de tuinen na dit jaar blijven voortbestaan is onzeker.


Werkbesparend tuinieren – een mooie tuin met weinig inspanning. Kosmos – ZK Uitgevers. De tuin gaat vandaag open is alleen op zaterdag te bezoeken, toegangsprijs gulden, parkeren gulden.


Hoe moet het nu verder met de Tuinen van Mien Ruys?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts