dinsdag 20 november 2018

Hoes kussens loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Ontdek assortiment Kussens. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Profiteer van onze acties en aanbiedingen.


U wilt uiteraard uw loungeset en kussens zo goed mogelijk bescherming tegen de invloeden van het weer. Uw loungemeubels dekt u gemakkelijk af met een tuinmeubelhoes.

Echter wordt het niet aanbevolen uw kussens voor een langere periode onder uw tuinhoes te laten liggen. Vooral richting het najaar, als het weer slechter wordt, moeten deze kussens natuurlijk naar binnen. Om ze te beschermen tegen de regen en het vochtige en grillige winterweer.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Een loungeset beschermhoes van Tuinmeubelen. Vogelpoep, Verkleuring, bladeren en buurtkatten.


Met goed gezelschap of lekker ontspannen alleen met een goed boek. Vaak zitten hier lounge kussens bij maar er zitten ook loungesets tussen waarbij je de lounge kussens zelf moet. Leen Bakker heeft een enorm aanbod loungesets.

Met een waterdichte loungeset hoes kunt u genieten op elk gewenst moment van uw loungeset. Met de waterdichte beschermhoes zorgt u ervoor dat als u even een moment voor uzelf heeft, lekker languit in de zon wilt liggen of juiste lekker bij wilt kletsen met vrienden of familie kunt gaan zitten in een handomdraai. Loungeset hoes waterdicht. Gesleep met kussens is niet meer nodig.


Voor elke loungeset een passende beschermhoes. Of uw loungeset in een L-vorm of in een hoek (vierkant) is opgestel voor elke soort en maat loungeset kunt u bij ons terecht voor een passende beschermhoes. Bescherm uw tuin- loungeset goed tegen weer en wind. Ook voor losse loungestoelen.


Door middel van de metalen bevestigingsogen kunt u de hoes goed aanspannen. Advies: om de kussens niet onder de hoes te laten liggen kans op schimmel is erg groot. Gebruik voor uw kussens de Rimini hoes voor loungekussens. Een kunststof opbergbox of een hoes beschermt jouw kussens en tuinsets en houdt ze langer mooi. Polyester hoezen zijn weerbestendig en waterdicht en geven je langer plezier van je mooie tuinset.


Zo hou je ruimte in je schuur en blijven de kussens prachtig! Een ander voordeel van de Carré kussens is dat deze voorzien zijn van een rits. Hierdoor kun je de hoes van de vulling afhalen en deze gemakkelijk met de hand wassen.


Mochten de maten van onze lounge kussens nu net te klein zijn voor uw meubel, dan kan dit vaak nog worden opgevuld doormiddel van een paar sierkussens. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!

Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Afdekhoes loungeset - Als je jouw tuinmeubels niet kunt opbergen in de winter, is het handig om ze toch te beschermen tegen regen, wind en vorst. Met deze tuinmeubelhoes blijft jouw loungeset langer mooi. Bovendien kun je de hoes zonder al teveel moeite weer verwijderen als de zon weer schijnt!


Deze hoes heeft een afmeting van 3x 2x 75. Zo krijgt vocht geen enkele kans en verkleinen wij de kans op schimmel. Na deze hoes inmiddels al enkele jaren gebruikt te hebben, kunnen wij mededelen uiterst positief te zijn. In de zomer gebruikten wij onze beschermhoes om ons loungeset inclusief de kussens op te bergen. Het gaat hier om kussens voor normale loungeset maar ook om kussens voor palletbanken.


Deze kussens zorgen ervoor dat jouw loungeset nog mooier en comfortabeler wordt voor wanneer het mooi is. Sommige kussens zijn tevens weerbestendig en zouden dus tegen een beetje regen kunnen. Maak je loungeset compleet met een van deze kussens. Deze Outdoor Covers hoes is geschikt voor een loungeset L-vormige bank van maximaal 2cm.


De beschermhoes is gemaakt van een duurzaam PP weefsel, is UV bestending en waterdicht, ook bij de naden. Ook weert de hoes UV-licht en is waterafstotend. Het belangrijkste onderdeel van een loungeset is natuurlijk de grote lounge bank. Maar je kunt niet luieren in een bank zonder die fijne loungekussens. Vaak worden de kussens meegeleverd met de tuinset, maar het meeleveren van opberghoezen voor de tuinkussens is lang niet zo vanzelfsprekend.


Bij Kussenhoezengigant kunnen we kussens met allerlei verschillende maten produceren. Hierdoor zijn wij altijd in staat om kussens voor uw loungeset te produceren, ongeacht het formaat. Kijk bij de aankoop van een kussen hoes welke afmetingen je nodig hebt. Zo zijn er verschillende afmetingen per hoes en kussentas.


Met het gebruik van de beschermhoes of kussentas zijn jouw kussens beschermt tegen vuil en vlekken. Omdat de beschermhoes loungekussens gemaakt is van polyester van hoogwaardige kwaliteit, blijven jouw kussens mooi. Daar hebben we luxe opbergtassen voor. Heb je een mooie loungeset , dan kun je vier tot zes kussens hiervan in een handige UV-werende tas opbergen.


Bewaar ze koel en droog tot volgend seizoen en je kunt er weer heerlijk op zitten. Nog even een tip: zorg dat de kussens niet nat in de tuinmeubelhoezen gaan. Daardoor kunnen ze gaan schimmelen. Er zijn speciale hoezen voor loungesets, deze kunt u gemakkelijk over uw loungeset plaatsen.


Zo is uw loungeset beschermd tegen de meeste invloeden van buitenaf. Het is wel aan te raden om de kussens uit de banken en stoelen te halen en deze in een opbergtas voor kussens te stoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts