maandag 26 november 2018

Pasar malam assen

Vind en boek nu uw droomaccomodatie bij TUIvillas! Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.


Boek uw Hotel in Assens online.

Reserveer online, laagste prijzen. Onderaan de afrit volgt u de borden naar het TT Circuit. Dit alles is sfeervol in het thema aangekleed. In Burgers’ Bush betreedt u de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. Wil jij weten welke beurzen en evenementen binnenkort plaatsvinden in Expo Assen ? Bekijk de agenda op onze website!


Lekker Indisch eten bij verschillende kwaliteitsrestaurants, een Oosterse markt met leuke koopjes en geweldige optredens van o. Ricky Risolles, The Brothers Timisela en Jimi Bellmartin.

Dit evenement heeft al plaats gevonden. Unsubscribe from malukutiger? Heerlijke geuren nodigen uit om te smullen bij de vele exotische food-stands, van Oriëntaalse maaltijden en snacks tot aan tropische drankjes, ijsjes en vruchten. Geniet van swingende livemuziek en wervelende dansshows uit o. Het is inmiddels de zevende editie van dit.


Indonesië, Tahiti en Hawaii. Winkelcentrum de Ridderhof Gratis toegang. Pasar Festival Djempol in Groningen! Zij krijgt hierbij hulp van vele vrijwilligers. De keuze om één dag in het teken te zetten van de Molukken lijkt een logische keuze gezien de grote Molukse gemeenschap in Assen en omgeving.


De Noabershop is van alle markten thuis. Wie weleens een bezoekje heeft gebracht aan de Noarbershop in de Rolderstraat te Assen , weet dat je er van alles kunt vinden. Voor thuisblijvers is deze beurs misschien wel de ultieme manier om er toch even helemaal tussenuit te zijn en lekker te wandelen over de markt met Aziatische producten. Tijdens deze twee dagen kunt u heerlijk genieten van de bijzondere warme Aziatische cultuur. Door samenzijn en creativiteit blijven we de Indische cultuur ontwikkelen.


We zijn een actuele mix van Oost en West, altijd in beweging. De Tong Tong Fair: inspireren relaxed en gastvrij.

Met ruim kramen is er van alles te vinden. De markt staat bekend om de combinatie van lekker eten en muziek. In augustus is Dordrecht voor vier dagen in Indische sferen. Bij het Statenplein, Sarisgang en Achterom vind je een markt, foodkraampjes én muziek.


Maar wat wij vooral zo fijn vinden, is dat het er heerlijk ruikt. Kijken en smikkelen bij de verschillende kraampjes of met een drankje genieten van een van de dans- en muziekoptredens optredens van tal van artiesten, waaronder zangers, zangeressen, bands en dansers. Een pasar malam is meestal maar een paar dagen per week open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts