maandag 5 november 2018

Polijsten beton

Vind betonvloer polijsten het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Beton schuren en polijsten.


Ben je aan de slag gegaan met beton en heb je een te ruwe oppervlak of wil je het beton gelijk schuren?

Dan heb je twee opties om dit te doen: je kan handmatig of machinaal schuren en polijsten. Zorg er altijd voor dat je water gebruikt tijdens het schuren van je beton. Wat is het verschil tussen polieren en polijsten ? Door zelf het beton te polieren kan je de vloer vrij glad maken. Voor een vloer in de garage of een ander soort vloer die nog moet worden afgewerkt is dit voldoende.


Indien je de vloer echter in de woonkamer of keuken wil toepassen, zonder verdere afwerking dan is het nodig dat deze gepolijst wordt. Met zeer geavanceerde apparatuur en een reeks aan grove en fijne diamanten pads kan een heel mooi resultaat worden bereikt. Het resultaat is een zeer gladde en egale betonvloer die als vloeroppervlak gebruikt.


Het polijsten van beton heeft als doel de vloer te verbeteren en te verfraaien en geschikt te maken voor wonen en werken.

Een betonvloer polijsten is specialistisch werk uitgevoerd met krachtige machines, zorgvuldig samengetelde producten en vooral ervaren mankracht. Met onze polijstschijven is het polijsten van natuursteen, zoals marmer, graniet of beton een fluitje van een cent. Uitbesteden aan een bedrijf kan erg kostbaar zijn, maar met onze polijstschijven voor het polijsten van natuursteen kunt u dit met gemak zelf doen.


Gepolijst beton de voordelen op een rij. Duurzame betonvloer door polijsten. Hierdoor kunnen betonnen oppervlakken, net als natuursteen, tot een hoogglans worden geprepareerd. Voor het verkrijgen van het glanseffect hoeft de betonvloer alleen te worden gepolijst.


Daarbij is het dus niet nodig om gebruik te maken van lakken of. Door ons uitgebreid machinepark kunnen we alle soorten vloeren polijsten. De zijkanten worden zowel machinaal als met de hand gepolijst. We kunnen zowel beton als natuursteen polijsten. Het stof wordt door cycloon stofzuigers onmiddellijk verwijderd.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Het is een eenvoudige, maar geniale methode. Door de betonnen vloer te schuren en polijsten verwijderen we de toplaag van het beton en zorgen we ervoor dat het sterkere, onderliggende beton aan de oppervlakte komt. Van beton is in het verleden altijd gedacht dat het een ondervloer is die bedekt moet worden met één of ander product. Feit is echter dat beton verdicht kan worden en verhard naar een quartz-achtig kristal.


Schuurschijven, SILCO Pads en polijstschijven voor het polijsten van beton.

BM Techniek levert SILCO pads, schuurschijven en polijstschijven voor de bewerking van beton -, steen- en granietbewerking in de meest voorkomende diameters direct uit voorraad. Elk stukje kiezel in het beton kan gepolijst worden, van marmer tot diamant. De moeilijkheid in het polijsten van beton zit in het polijsten van het cement bindmiddel, namelijk door de microporositeit, gecreëerd door de verdamping van het aanmaak water van het beton.


Om dit probleem tot een minimum te beperken, dient het beton maximaal. Met behulp van de machines en diamantsegmenten van HTC schuren en polijsten wij uw betonvloer. Hierdoor wordt het cement wat op de kern (kiezels) ligt volledig verwijderd en komt het sterkere, onderliggende beton naar de oppervlakte. En de vloer krijgt hierdoor -indien gewenst- een bijzonder mooie.


Dit proces maakt de vloer sterker en duurzamer. Mocht u vragen hebben en meer informatie willen ontvangen over het polijsten van beton , neem dan gerust contact met ons op. Voor een vrijblijvend antwoord op uw vragen, kunt u ons bereiken via onze contactgegevens.


Professionele polijst - en detailingmaterialen voor de doe-het-zelver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts