donderdag 4 juli 2019

Domaine des lilas

Domaine des lilas

Krijg meteen de laagste prijzen! Met de beste hotel aanbiedingen! De beste hotels voor vandaag. Op dit landgoed staat een prachtig oud herenhuis. Saint-Germain-Lembron is een dorp, waar het hele jaar van alles te doen is.


Domaine des lilas

Domaine des Lilas is een prachtig domein van hectaren rust en ruimte, direct gelegen aan de rivier de Couze. Hierin hebben wij gastenkamers gemaakt, waarin we zoveel mogelijk de authentieke elementen hebben bewaard. Een mooi vakantiedomein centraal in de Auvergne in het departement Puy de Dôme aan het riviertje de Couze.


Op het domein staat een prachtig oud herenhuis. En ja, dat doen wij met het hele gezin. We zijn een hecht team en staan klaar om u een topvakantie te geven! Tot korting op uw Hotel! De staanplaatsen bevinden zich op een open vel waar je zelf een plekje mag uitkiezen.


Langs de camping stroomt het riviertje de Couze. Winkeltjes, restaurants en de bakker zijn op loopafstand. De plaatsen zijn heerlijk ruim, in het midden van het veld is ruimte voor sport en spel. Het veld is erg overzichtelijk en alles is dichtbij zoals speeltuin, terras, zwembad en het sanitair.


Het herenhuis is het centrale punt. In het herenhuis kun je logeren in één van de prachtige Chambre d’Hotes kamers (drie tweepersoonskamers en twee familiekamers). Maar neem je liever je eigen tent mee? Het is hier heerlijk rustig en het domein ligt direct aan de rivier de Couze.


Wij ontvangen u graag in onze chambres d’hôtes, een echt familiebedrijf! Ons huis is ingericht op het ontvangen van kinderen, families en stellen. Boek Domaine Des Ormes Hotel Dol-De-Bretagne. Gegarandeerd de laagste prijs. De rivier La Couze doorkruist de accommodatie.


Privéparkeergelegenheid is gratis beschikbaar. Sommige kamers beschikken over een zithoek. Andere bieden uitzicht op de bergen of de tuin. Enfin, découvrez les sites majeurs des Landes tels que Hossegor, Capbreton, la ville thermale de Dax ou de Mont de Marsan. U vindt hier gegarandeerd rust, ruimte en vrijheid.


Domaine des lilas

Kleinschalige camping biedt plaatsen met schaduw, zonder schaduw en met enige schaduw. Verblijf in onze kamers of in een van onze safaritenten. U bent ook welkoms met uw eigen materiaal op onze site.


Op ons land en in het huis, kunt u gratis gebruik maken van onze wifi verbinding. Ten midden van ons domein vindt u hier een prachtig karakteristiek herenhuis. De minicamping bevindt zich naast het herenhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts