dinsdag 3 mei 2016

Cinderella orthoflex

Scherpe prijzen, snelle levering! Gratis levering vanaf €50. Voor 22u bestel morgen in huis. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Bespaar tot wel via kiesproduct.

U wilt natuurlijk op een kussen slapen dat bij uw lichaam en slaaphouding past. Cinderella Orthoflex prijzen vergelijken. Er zijn maar liefst hoofdkussens voor u ontworpen, die stuk voor stuk aan andere behoeftes voldoen.


Op zoek naar artikelen van cinderella orthoflex ? Artikelen van cinderella orthoflex koop je eenvoudig online bij bol. Het hoofdkussen bestaat uit drie bovenvlakken welke variëren in vulgewicht. Hierdoor biedt het kussen een goede ondersteuning bij elke slaaphouding.


De neksteun zorgt voor de nodige drukverdeling van de nek en de schouders en dat creëert optimaal slaapcomfort.

Deltex is de producent van de dekbedden en hoofdkussens van dit bekende en vertrouwde Nederlandse merk en heeft ruim jaar ervaring. Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten. Kies uit 9producten vanaf € 195. Dit kussen is het zachtste kussen uit de Orthoflex serie.


Iets verder naar onderen op deze pagina staat een keuzeschema met eventueel gerelateerde producten naar de andere kussens. Hiervan zijn zes varianten van Soft naar Firm. Dit ademende materiaal is lekker luchtig, waardoor het kussen fris blijft. Hij kan gewassen worden, maar dan zonder de neksteun! Het kussen biedt een goede ondersteuning bij elke slaaphouding.


Vergelijkbare hoofdkussens. Een serie met verschillende hoofdkussens. Dit komt doordat het hoofdkussen is voorzien van een comfortabele neksteun van traagschuim.


Tevens is het hoofdkussen gevuld met gesiliconiseerde holle polyester vezels welke zijn gedraaid tot bolletjes. De Orthoflex is verkrijgbaar in verschillende hardheden, van super zacht tot lekker stevig. De speciale latex neksteun verdeelt de druk en ondersteunt de schouders en nek, waardoor een ontspannen slaaphouding ontstaat.


Bestel hier tuinartikelen online. Bekijk ze en bestel nu online!

Hierdoor krijgt uw lichaam de optimale houding tijdens het slapen en de heerlijke ongestoorde nachtrust die het verdient. Het merk heeft de volledige productie in eigen huis en heeft een zeer uitgebreid assortiment dekbedovertrekken. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Objecten in zoekresultaten. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


En daar zijn de Cinderalla Orthoflex kussens dan ook op gebaseerd. Ze hebben hierbij gekeken naar lichaamsbouw en gewicht. Iedereen is net even anders!


Alle deze kussens zijn uniek qua samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts