dinsdag 2 juli 2019

Drainagematten kunstgras

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Alle kunstgrassen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw kunstgras.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Wanneer de drainagematten kunstgras gebruiken? Drainagematten voor kunstgras hoeven niet bij iedere tuin, balkon of dakterras gebruikt te worden. Deze kunstgras benodigdheden worden gebruikt als de afwatering op uw balkon of dakterras niet voldoende is.


Dit kan komen doordat uw balkon of dakterras van beton of bitumen is gemaakt. Valdempingsmat - drainagemat. Om de ondergrond zacht aan te laten voelen onder kunstgras , adviseren we om bij bijvoorbeeld speeltuinen een valdempingsmat (of drainagemat met valdemping) onder het kunstgras aan te brengen.

De ondergrond is minstens even belangrijk als de kwaliteit van het kunstgras zelf. Deze moet stabiel zijn, vlak, duurzaam en waterdoorlatend zijn. Naast kunstgras zijn wij gespecialiseerd in deze werken. Wij leveren geen extra drainagematten of andere materialen maar maken een mooie vlakke ondergrond die perfect doorlatend is. Heeft u een drainagemat voor uw kunstgras nodig?


Wij hebben het juiste materiaal en geven u graag advies om uw kunstgras perfect aan te leggen. Binnenshuis kunstgras leggen. Hier is in principe geen speciale ondergrond voor nodig.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Mooi kunstgras verandert uw plaatsje van een grijsgrauwe betonmassa in een frisgroene oase en dat zelfs op hoog! Er zijn wel een paar zaken waar u bij de aanleg rekening mee moet houden. Deze mat zorgt ervoor dat de hoogteverschillen worden opgevuld zodat het kunstgras strak en netjes blijft liggen.


Een drainage mat zorgt voor valdemping en een goede afwatering van het kunstgras. Daarnaast is deze drainagemat zo gemaakt dat de gaatjes in de mat het water zullen afvoeren. Met het kunstgras kopen en laten leggen van de juiste drainagematten als ondergrond welke nodig zijn ter behoud en bescherming van het kunstgazon.


Enkadrain kan worden gebruikt in verschillende horizontale en verticale toepassingen voor drainage, bescherming en filtratie met één enkel product.

Na het egaliseren van de onderbouw, brengt u dit materiaal aan, waarna het kunstgras kan worden aangebracht. Met deze valdemping creëert u zo een veilige en zachte speelplek. Dit doen wij door onderstaande punten te realiseren.


ForGrass sorteert en recycleert al het afval van zijn werven. Het is niet gek dus dat er steeds vaker gekozen wordt voor een kunstgras valdemping onder speeltoestellen. De eisen die aan deze valdemping en de bijbehorende ondergrond van de speeltoestellen gesteld worden zijn hoog. Onze kunstgras valdemping voldoet aan al deze eisen en tegelijkertijd is dit product drainerend en egaliserend. Question,likes_count:0.


In de meeste gevallen wordt kunstgras gelegd op de plaats waar nu natuurgras ligt. Deze zwarte grond met wortels dient altijd verwijderd te worden. Dit is verteerbare grond en zal in de loop der tijd gaan verzakken waardoor het kunstgras ook niet meer strak ligt.


De beste ondergrond voor kunstgras in de tuin in granulaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts