maandag 1 juli 2019

Stalen constructie

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar. Onze plaatbewerkers kunnen voorzien in diverse plaatbewerkingen in staal , RVS en aluminium zoals knippen, ponsen, zagen, zetten. Montage van ( staal ) constructies gebeurt in eigen beheer en wordt uitgevoerd door onze montageploegen. Met behulp van modern materieel en machines worden de constructies snel en vakkundig geplaatst.


Wij verzorgen het gehele traject: van engineering tot en met de montage in eigen beheer.

Prefab stalen recreatiecabins te Ouddorp. In opdracht van de Klepperstee B. Maatwerk is datgene waar Las en Constructie Bedrijf Zuidema goed in is. Dat weten wij uit ervaring. Daarom hebben wij de afgelopen jaren een unieke constructie voor leibomen ontwikkeld.


Uniek in die zin, dat wij een totaalpakket kunnen aanbieden, wat niet alleen bestaat uit mooie stalen buizen, maar ook uit de juiste verbindingsstukken, draadspanners en overige benodigde accessoires. We maken stalen constructies voor nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw. We monteren dak- en wandbeplating.

Robe Hook, Kleding Haak, Roestvrij stalen Constructie met. Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. We werken slim en efficiënt, kunnen mee in strakke planningen en bouwen op dit moment zelfs aan de meest innovatieve staalfabriek van Europa.


Met dezelfde passie creëren wij voor u een complexe constructie of een functioneel traphek. Zolang het maar van staal is! In de loop der jaren groeiden we uit tot totaalinstallateur. Van zonnepanelen en warmtepompen, tot elektrische laadstations, zonneboilers en warmtepompboilers. Stalen spanten voor gebouwen maakt Gebr.


Beschermt tegen corrosie door verzinking of coating. Stam Constructie is een bedrijf dat zich breed laat zien in de wereld van het metaal. Met een voorliefde voor RVS bewerking, maar ook alles op het gebied van staal en aluminium. We streven er naar om u als klant de complete zorg uit handen te nemen. Al jaar is Van Ee toonaangevend in staal.


Over onze brede expertise, van het denken in mogelijkheden tot het maken en plaatsen van constructies. Staal totaal, dat is ons verhaal. De vlotte samenwerking met architecten en aannemers.


Onze specialisaties in ondermeer trappen, balustrades, bruggen en artwork en specials in staal.

Het kent veel verschillende toepassingen en is verkrijgbaar in buizen, kokers, profielen en in plaat. Zeker als het gaat om veel verdiepingen, moet veel gewicht naar de steunpunten op een veilige manier worden afgedragen. Hoe kun je zelf een stalen ligger uitrekenen en wat zijn de uitgangspunten om een constructief veilige ligger te verkrijgen? Van verbouw tot nieuwbouw, van renovatie tot parkeergarage. Deze stalen buizen, waaronder de constructie buis, zijn verkrijgbaar in vele afmetingen.


De lengte van de constructie buis (in mm), kunt u in onze webshop gemakkelijk zelf bepalen. De constructie buis is verkrijgbaar tot een breedte van 48. Onze stalen balken worden in heel Nederland geleverd aan vakmensen en particulieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts