maandag 1 juli 2019

Hozelock bioforce

Hozelock Bioforce: Voor 16:besteld? Volgende dag gratis thuisbezorgd. Kies uit producten vanaf € 2740. Alle merken voor vijveronderhoud. Gegarandeerd de laagste prijzen!


Kaldnes is wetenschappelijk bewezen en wordt wijdverbreid gebruikt in industriële waterzuiveringsprocessen.

Bioforce Revolution is pre-assembled – Installation is easy with a new pond or an existing filtration system. Flexible unit location – The unit can be hidden at the side of a pond or buried in the ground up to the level of hose inlets. In het Bioforce -filter worden vuildeeltjes verwijderd door schuim, zorgt Kaldnes biologische filtratie voor zuivering van het water en elimineert UVC groen water. Het heldere en schone water verlaat het Bioforce -drukfilter en kan worden opgepompt naar een hoger gelegen uitgang om een ontspannende waterval te creëren.


Wanneer uw vijver een lage of hogere visbezetting heeft wordt de maximale vijverinhoud verlaagd tot respectievelijk 21. Met de Bioforce drukfilter bent u niet langer urenlang bezig met het onderhoud van uw vijver. U kunt het systeem ingraven tot aan de deksel of verdekt opstellen aan de rand van de vijver.


Bioforce is standaard voorzien van zowel een UVC als een biologische filtratiefunctie, zodat bij gebruik van het produkt met de juiste capaciteit helder vijverwater wordt gegarandeerd.

Neem een kijkje Slanghaspels. Vind handpomp water het nu op Kensaq. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. De vele uitvoeringen uit het assortiment van Haxo zijn geschikt voor vijvers tot 28.


De Bioforce drukfilter is gemakkelijk te bedienen door een draaiknop. Voor een intensieve reiniging van het filter hoeft u slechts de hendel te draaien. Dit is één van de vele redenen waarom TEGAPO uit Otterlo u al deze producten aanbiedt op deze webwinkel! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Je vijverwater wordt perfect gezuiverd van al het vuil en je hoeft slechts aan de hendel te draaien om weer een perfecte reiniging van het filter te krijgen. Wanneer jouw vijver een lage of hogere visbezetting heeft wordt de maximale vijverinhoud verlaagd tot respectievelijk 13. Deze maximale grootte is gebaseerd op vijvers zonder visbezetting.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Watt UV-C Lamp en filtermateriaal. Dit filter kan eenvoudig worden geïnstalleerd op een nieuwe vijver of een bestaand filtersysteem.


Het drulfilter kan onopvallend zijn werk doen door het filter in te graven tot aan de deksel of door het te plaatsen aan de rand van de vijver. Ik had al verschillende filters aangekocht , maar zonder resultaat. Ik ben zeer tevreden, nu ik mijn vissen na zoveel jaren eindelijk duidelijk kan zien.

En het water is zoveel helder. Een drukfilter is een compleet gesloten filter, afgesloten door een deksel met klemmen. Dit zorgt ervoor dat je geen geluid en geur krijgt na het gebruik van dit filter.


De hendel dient slechts omgedraaid te worden voor een intensieve reiniging van de vijverfilter. Omdat wij onze vijver gedempt hebben, wordt dit filter te koop aangeboden. Hier vindt u alles voor het onderhoudt van uw vijver en daarmee ook verschillende soorten filters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts