maandag 1 juli 2019

Privacyscherm balkon

Windschermen nu al vanaf € 150. Niets is fijner dan in de vroege ochtend op het balkon of tuin de eerste zonnestralen zien verschijnen. Veel mensen willen dit, maar voelen zich te koop zitten voor buren en omgeving. Renoparts heeft hier een passende oplossing voor in de vorm van een privacyscherm op uw balkon of tuin.


Dit privacyscherm is op gebouwd uit aluminium lamellen en kan in iedere gewenste kleur gepoedercoat worden.

Onze balkonschermen zijn onderhoud vrij en hoeven dus niet geschilderd te worden. Alle maten worden door ons in het project opgenomen. Wanneer je meer privacy op je balkon of dakterras wenst, dan is een privacyscherm de oplossing die je zoekt. We vervaardigen de privacyschermen uit hoogwaardig staal en voorzien deze van een mat glazen vulling. Hierdoor hebben de privacyschermen een stijlvolle uitstraling en staan ze mooi langs ieder balkon of dakterras.


De privacyschermen sluiten qua profilering naadloos aan bij al onze hektypes. Het privacyscherm kan worden opgevuld middels verschillende paneelvullingen.

Zo krijgt uw hekwerk één stijl en ontstaat een rustig. Renoparts levert verschillende balkonschermen waaronder het privacyscherm type Deluxe. Bekijk de site voor al onze privacyschermen. Omwille van privacy op aansluitende balkons of percelen worden veelal privacyschermen toegepast.


Roval Aluminium heeft diverse modellen privacyschermen in het assortiment opgenomen, duurzaam afgewerkt met een aluminium rand. Ook de bevestigingsmiddelen zijn van duurzaam aluminium. Je kunt het scherm gebruiken zoals je wilt: buiten zitten terwijl er een frisse wind waait, wat extra schaduw maken zonder parasol of eenvoudig wat extra privacy creëren.


Bomar is een gespecialiseerde producent van aluminium en stalen balkonhekken, galerijhekken, privacyschermen, traphekken en balkonuitbreidingen. Hierbij is de gewenste mate van privacy bepalend voor de keuze van het type vulling, variërend van transparant tot ondoorzichtig. Een Luxx Out privacyscherm biedt u optimale privacy voor uw terras, balkon , veranda, zwembad of jacuzzi.


Ons balkonscherm Type Massive is een zeer praktische oplossing voor het afscheiden van balkons. Dit balkonscherm is gemaakt van een stevige en onderhoudsvrije volkern plaat met een dikte van tot mm. Het scherm is leverbaar in een kleur naar keuze en gemakkelijk op maat te maken voor uw balkon.


De vulling van de privéschermen bepaalt ook een groot gedeelte van de uitstraling én functie van het scherm. Bent u op zoek naar een transparant scherm voor een ruimtelijk effect of juist een privacyscherm met mat glas of bedrukt glas voor een optimale waarborging van de privacy?

Jij en je gasten kunnen ongestoord in de tuin, op het terras of op het balkon genieten. Ons privacyscherm is gemaakt van duurzaam aluminium en slijtvaste polyester stof met PA-coating waardoor het scherm stabie. Dit in eerste instantie zonder bouwvergunningen. Dit hebben ze nu verkregen,na onze melding bij de gemeente. Wij willen dit meter uit de erfafscheiding ,dit is niet gebeurd.


Wij streven naar een uitstekende. Tuinhekbekleding voorkomt inkijk met privacydoek. KWALITEIT zichtbreeknet voor tuinafscheiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts