maandag 7 oktober 2019

Dakterras afschermen

Het afschermen van uw dakterras is niet moeilijk. We bieden in onze Hekwerk webshop diverse methodes aan om uw dakterras af te schermen. Dakterras afschermen : wind en zonneschermen.


Wilt u meer privacy op uw dakterras , of graag uit de wind of uit de zon zitten? Wij hebben verschillende soorten uitrolbare zon- en windschermen en pergola zonwering die u hier uitstekend bij van dienst kunnen zijn. U kunt uw balkon verschillende manieren afschermen.

Een andere reden kan zijn om uit de wind te zitten. Al beschik je over een balkon, een kleine binnenplaats of een dakterras , dat hoeft geen reden te zijn om zelf geen eetbare planten te kweken. Enerzijds kun je kiezen voor een verticale moestuin anderzijs kun je ook eetbare planten kweken in potten en bakken. Je kunt potten en bakken kopen. Geef je balkon een natuurlijke uitstraling met een balkonscherm.


Kan afschermen van een dakterras in dit geval (bovenstaand geval, tegen perceelgrens gebouwd) dan opgelegd worden en op wat baseert. Naar de gemeente gaan en hun plannen inkijken: is hun dakterras vergund of niet. Maar kijk ook eerst de bouwvoorschriften na.

Bij ons mag een dakterras , maar dan moet er een afscheiding geplaatst worden op dat terras. Mochten ze toch een vergunning hebben gekregen zonder afscheiding - dan kan je nog altijd overwegen om dat alsnog aan te vechten. Wilt u wat inkijk voorkomen of een deel van de openbare weg afschermen , geef het aan want onze mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.


Het plaatsen van de windschermen is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Wij leveren graag aan particulieren, bedrijven, verenigingen, stichtingen en andere instanties. Ook kunt u de balustrade afschermen voor minder inkijk vanaf de straat bijvoorbeeld. Voor het afschermen van een balkon is meestal een professionele partij nodig om dit volgens de juiste regels te doen.


Wij zijn gespecialiseerd in het afschermen van balkons door het toepassing van balkonhekken of een balkonscherm. Al eens nagedacht over de aankoop van een terrasverwarmer? Je ziet ze meer en meer bij koelere zomeravonden, of bij koude winterdagen.


Bekijk alle balkonschermen van GAMMA voor privacy op het balkon en om jezelf af te schermen tegen de wind. Bekijk het brede assortiment balkonschermen hier! Een aluminium variant kan ook, deze heeft strakke rechthoekige spijlen. De keuze wordt bepaald door uw smaak en eventuele voorschriften voor de aanleg van uw dakterras. Beide hekken zijn veilig en voldoen aan alle voorschriften voor de vergunning.


Wil je een stukje van je dakterras afschermen ? Dan kun je een composiet schutting bestellen.

Bijvoorbeeld voor je personeelsleden die roken. Je wilt immers niet dat rokers voor de ingang van je bedrijf staan, omdat het nu eenmaal geen visitekaartje is. Een afgeschermd gedeelte is dan dé oplossing. Deze paal kan in de grond worden vastgezet of vastgeschroefd op een solide ondergrond van steen of hout.


Door gebruik te maken van een extra hoekpaal kun je met één enkel windscherm ook een terras met een hoek afschermen. Met een balkon op het zuiden kun je heerlijk in de zon zitten, maar soms is het beter om je even terug te trekken in de schaduw. Haco Terrassen levert kwalitatief hoogwaardige terrasproducten, parasols, windschermen en overkappingen.


Profiteer van onze kwaliteit, service en aandacht. Geniet met de glaswanden en glazen windschermen van Verano nog langer op uw balkon of terras. Nergens goedkoper en montageservice door heel Nederland.


De aanleg is vrij simpel: op een dakterras schroef je de lange houten terrasdelen vast op dwarsbalken die je legt en die weer steunen op (stoep)tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts