donderdag 3 oktober 2019

Openingstijden zwembad de zijl

Zwembad De Zijl bestaat uit een wedstrijdba met een meter bassin waar je heerlijk banen kunt zwemmen en een verwarmd instructiebad voor de groepslessen en een recreatiebad met in de zomer ook het buitenbad. Sportcomplex De Zijl heeft een sporthal en zwembaden. U kunt zwemmen in een wedstrijdbad en een recreatiebad met buitenbad. De allerjongsten kunnen in het peuterbad spelenderwijs watervrij worden.


Voor de jeugdige waterratten is het recreatiebad met de meter lange glijbaan en de stroomversnelling favoriet. In de schoolvakanties worden vaak spetterende activiteiten georganiseerd. Het water in zwembad De Zijl wordt gereinigd d. De meest volledige site met ruim 66. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad De Zijl in Leiden vindt u op Openingstijden. U kunt nu vrijzwemmen op bijna elk moment van de dag, dagen per week!


Er zijn volop mogelijkheden voor ontspanning en (water)vermaak: een glijbaan van meter lang, een whirlpool, een apart baby-badje en een recreatiebassin met stroomversnelling, een bubble-bank en fonteinen. Zwembad de Vliet is een openluchtzwembad in Leiden waar u van eind april tot begin september kunt zwemmen. De combinatie van sport en vermaak maakt De Zijl tot een populair centrum bij jong en oud. Er is een wedstrijdba een recreatiebad en een buitenbad. Kinderen rennen zodra ze binnen zijn natuurlijk meteen naar de meter lange glijbaan.


Onze app is beschikbaar voor Android en IOS toestellen. Gebruik onderstaande links om de apps te downloaden. Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche.


In het najaar en de winter is zwembad De Zijl iedere laatste vrijdag van de maand niet toegankelijk voor Studentenzwemmen vanwege Discozwemmen. Kijk hier voor de gewijzigde openingstijden. VAN BANKZITTER TOT TOPPER! Zwemmers zoals Michael Phelps maken altijd veel indruk met hun gespierde en atletische figuur. We geven op diverse dagen zwemles in zwembad De Zijl en het Vijf Meibad.


Er zijn nog enkele lesuren beschikbaar waar plaats is voor nieuwe kinderen. Met keuze uit ruim lesuren per week is er altijd wel een passend tijdstip te vinden. Informatie over Zwembad De Zijl in Leiden.


Bij Zwembad De Zijl leren uw kinderen op een plezierige en veilige manier zwemmen. Onze zwemdiploma’s A, B en C zijn erkend door de Nationale Raad Zwemdiploma’s. Stel je voor: je woont ongeveer een half jaar in Loppersum, zwemt eigenlijk nooit, maar besluit op een zaterdagmiddag een kijkje te nemen in het Zoutwaterbad K. En dan blijk je zomaar ineens de 10. Het overkwam Evert Scholten. Geusseltbad is het zwembad voor Maastricht.


Op een groot LEDscherm kun je vanuit het zwembad kijken naar de familiefilm Vaiana. Voor EURO krijg je toegang tot het zwembad en de film en krijg je een drankje tijdens de film. Na afloop is er voor iedere bezoeker popcorn.


Extra openingstijden Het Zoutwaterbad kan onder bepaalde omstandigheden extra open. Dit is sterk afhankelijk van de vrijwilligers en het badpersoneel. Alle roosters zijn zo ingedeeld dat we om 13:uur open gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts