maandag 5 maart 2018

Voortuin schutting

Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Henderson Creative Living Biedt Gegarandeerd de Laagste Prijs. De grootste collectie schuttingen hier!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Schuttingen tegen de laagste prijzen.

Voor voortuinen die NIET grenzen aan een voorgevelrooilijn geldt een hoogte van maximaal meter. In alle andere gevallen heeft u een vergunning van de gemeente. Staat een schutting , heg of andere erfafscheiding tussen uw tuin en die van de buren op de erfgrens? Dan is dit gezamenlijk eigendom. Een gezin dat een parterre-appartement in onze VvE bezit en bewoont, heeft gevraagd of ze een schutting mogen plaatsen in hun voortuin.


Ze hebben namelijk een grote zitbank geplaatst tegen de voorgevel en willen ‘s zomers graag in die tuin gaan zitten, maar willen geen inkijk. Dus een schutting aan de straatzijde.

Deze tuinafscheiding bestaat uit een lage schutting met erboven een ruitvormig patroon van latten. Dit maakt de tuin enerzijds open en verwelkomen maar zorgt aan de andere kant ook voor privacy. Het is een ideale schutting voor de achtertuin, waar je heerlijk kunt zitten en relaxen zonder afgesloten te zijn van de rest van de wereld. Hoe hoog mag een schutting zijn in de voortuin (straatzijde)?


Voor het plaatsen van een schutting in uw voortuin (voor het huis aan de straatkant) of voor een oprit gelden andere regels dan voor het plaatsen van een schutting in de achtertuin. Zo mag een schutting die in uw voortuin staat maximaal meter hoog zijn. Heb je een nieuw huis en heb je nog geen hek of schutting geplaatst? Of is de oude afscheiding dringend aan vervanging toe? Voor je een hovenier of een andere expert vraagt aan de slag te gaan, adviseren we je eerst om met deze lijst van leuke en originele erfafscheidingen even extra inspiratie op te doen.


Wij komen dan de maten van jouw schutting opnemen. Dit doen wij gratis mits je akkoord gaat met de aangeboden offerte. Voor het opmeten van een schutting wordt er gewerkt met standaardvakken en pasvakken.


Dit kan anders zijn als er volgens de gemeentelijke verordening of plaatselijke gewoonte andere regels gelden. Voor de maximale hoogte aan de voorkant wordt vaak gesproken over een meter. Wil je echt graag een goede scheiding aanbrengen tussen jouw tuin en die van de buren of gewoon de nieuwsgierige blikken vanaf de openbare weg blokkeren?

Kijk dan snel naar deze goedkope schuttingen voor een mega mooi schutting idee voor rond je tuin. Je wilt niet alleen dat je schutting niet wegwaait bij de eerste de beste herfststorm, het is ook belangrijk dat de tuinschutting in goede staat blijft verkeren. Kies je voor een kunststof schutting , dan heb je een schutting die lang meegaat en goed schoon te houden is. Kies uit 3producten vanaf € 299. Zoals aangegeven zijn er wat regels waar je je aan moet houden met betrekking tot erfafscheidingen in de voortuin maar blijven er genoeg mogelijkheden over om een mooie erfafscheiding te plaatsen.


Ik zal je op weg helpen met erfafscheiding voorbeelden voor in de voortuin. Geschikt voor uw voortuin of moestuin. Specialist in Hout beton schutting en Douglas hout. Grote voorraad en montage mogelijk!


In voortuinen wordt vaak een lagere schutting van ± meter geplaatst. En zoals u ziet op de foto loopt de schutting schuin af naar de voortuin. Dit is gebruikelijk omdat in de voortuinen geen hoge schuttingen mogen staan.


Ook creëert het schuin-aflopende vak en mooi resultaat. Zo is het met een composiet schutting mogelijk om deze op ieder moment van het jaar installeren. In de winter is het alleen belangrijk dat de bodem te bewerken is. Wanneer deze bevroren is, dan is het uiteraard niet mogelijk om de schutting te plaatsen. Maar dat ding is knal geel en inmiddels stinkend smerig.


Maar ik mag het ook niet schoonmaken. Ik wil die kerel niet in mijn tuin hebben. Ik heb alles er al bij gehaald politie en zelfs de woningbouw. Aan de voorkant staan coniferen, stuks. Dus ik wil graag een schutting plaatsen in mijn voortuin tot.


Een schutting met gaas is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. De standaard uitvoering is de goedkoopste vorm, maar is niet erg stevig. Bestel uw A-kwaliteit schuttingen bij Gadero compleet inclusief schroeven en dergelijke bij de grootste tuinhouthandel van Nederland en België.


U kunt online eenvoudig uw schutting kopen inclusief bevestigingsmaterialen zoals schroeven en hoekjes bij tuinschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts