maandag 2 december 2019

Picknicktafel metalen frame

Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd.


Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Metalen picknicktafels tegen lage prijzen.

Bestel hier tafels online. Douglas picknicktafel rechthoekig afmeting: 200x200cm zitting is opgebouwd uit 150x50mm en het tafelblad is opgebouwd uit 150x50mm balken, framewerk opgebouwd uit stalen onderstel 50x50mm zwart gespoten, tafel is in bouwpakket of voorgemonteerd leverbaar de picknicktafel is opgebouwd uit massief douglas hout, dit materiaal heeft sterke. Buiten Tafels Tuinmeubilair Metaal Ambachten Dyi Meubelontwerp Home Decoratie Patio. De picknicktafel Camp-Gear Bais is een zeer stevige stijlvolle picknicktafel.


De tafel beschikt uitgeklapt over vier zitplaatsen. Het frame is gemaakt van stevig staal en voorzien van een ABS tafelblad. Zeer stevige picknicktafel voor personen met een metalen frame en met zittingen vervaardigd van FSC tropisch hardhout. De hardhouten zittingen worden aan alle zijden geschaafd en geschuurd om een langdurig glad en splintervrij zitvlak te realiseren.


Ons witte decoratieframe met tafelklem mag niet ontbreken op je tafel binnen én buiten.

Je kunt het frame het hele jaar gebruiken en steeds het thema aanpassen. In de zomer gebruik je hem op je tuintafel of picknicktafel en kleedt je hem aan met lantaarns, plantenhangers of wespenvangers. Stoere en erg degelijke picknicktafels met stalen frames en Douglas hout! Picknick Tafel stalen frame met Douglas hout. Kies een lengte, kies het soort onderstel en de breedte van het tafelblad!


Een onderhoudsvrije picknicktafel bestellen? Deze metalen picknicktafel heeft een lange levensduur. Kies uit producten vanaf € 100. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Aluminium is licht van gewicht, stevig en onderhoudsvriendelijk.


De zittingen en het tafelblad zijn gemaakt van polywood. Polywood is een kunststof dat lijkt op hout maar niet het onderhoud van hout vergt. Als u bijvoorbeeld kiest voor de: afmeting van 1. Stevige picknicktafel met plaats voor personen. Deze picknicktafel heeft een metalen frame en zittingen die vervaardigd zijn van FSC tropisch hardhout. Deze frames worden door onszelf gemaakt en kunnen gepoedercoat worden zodat ze zonder zorgen buiten kunnen staan.


Dankzij het metalen frame , het robuuste MDF tafelblad en de aluminium stoeltjes is deze set zeer stabiel en duurzaam. Het bevat een parasolring in het tafelbla zodat u er een parasol bij kunt gebruiken en heerlijk koel kunt blijven in de schaduw.

Tijdens een barbecue of gewoon met een wijntje in de zon, een picknicktafel biedt veel zitplaats. Wij begrijpen ook dat elke tuin uniek is. Daarom hebben wij een ruim assortiment houten picknicktafels, maar werken ook op maat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts