vrijdag 13 maart 2020

Stenen beelden

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wij hebben onze stenen beelden collectie flink uitgebrei temeer wij merken dat klanten steeds meer een stenen beeld willen kopen voor in de tuin.


Stenen beelden voor in tuin.

BEELDEN VAN STEEN van Mirjam de Nijs. Abstracte beelden in diverse soorten natuursteen en workshops beeldhouwen in Amsterdam. Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts euro;3. Voor verzending in nederland. De houten beelden hebben net als de bronzen beeldjes een prachtige uitstraling door de duidelijke vormen en de natuurlijke materialen die gebruikt zijn om deze kunstobjecten vorm te geven stenen beelden vorm te geven.


Door ons uitgebreide aanbod in prachtige stenen beelden kunt u bij ons altijd terecht voor een stenen beeld die perfect in uw tuin past. Kijk eens door ons assortiment en laat u verrassen door het alle verschillende mogelijkheden.

Bezoek eens onze showroom. Wij beschikken over een grote showroom en. Dit zijn de door mij vervaardigde beelden. U kunt dat terug vinden in de agenda. De collectie van beelden wisselt steeds maar blijft wel in het overzicht staan.


Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding. Tuindecoratie, een zeer uitgebreide collectie moderne en abstractie tuinbeelden uit diverse materialen. Onze unieke stenen beelden zijn afkomstig uit Zimbabwe. Zimbabwe staat bekend om de vele rotsblokken en verschillende natuurstenen die zich daar bevinden.


Om dit moment werken we hard aan deze pagina. Binnenkort kunt u onze stenen beelden. Tuinbeelden van beton kopen? Home Klantbeoordelingen Klantenservice Account.


Naast ons ruime beelden assortiment kunt u tevens terecht voor leuke cadeaus. Ook kunt u bij ons tuinverlichting op een mooie stenen sokkel verkrijgen. Deze vindt u in onze cadeaushop.

Het proces dat ervoor nodig is om deze beelden te maken duurt weken tot maanden van handarbeid door werkelijk kunstenaars! Sommige beelden zijn te versturen maar enkele ook niet,hiervoor zijn ze toch te kwetsbaar. Beelden die gemaakt zijn uit ruwe Serpentijn. Dit beeld is met de hand ingekleurd en gemaakt van Franse steen.


Bekijk alles met stenen beelden ! De stenen beelden worden met de hand gemaakt in Zimbabwe, dit levert de mooiste stenen beelden voor bij u thuis op. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Heeft u een vraag of wenst u een afspraak? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.


Door op details te klikken krijgt u meer informatie te zien en kunt u een beeld bestellen of uw vraag stellen. Alle beelden zijn verduidelijkt met een heldere foto en bijbehorende informatie. Uw tuinbeel tuinschilderij of zonnewijzer kan ook door ons professionele team worden geplaatst voor u. Andere items kunnen verstuurd worden per reguliere pakketpost of moeten afgehaald worden ivm breuk. Bel even voordat u langskomt, zodat u zeker weet dat er iemand aanwezig is.


Neem dus iemand mee om te helpen tillen. De beelden kunnen zwaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts