dinsdag 17 maart 2020

Wilgenscherm elegance

Wilgenscherm elegance

De wilgenschermen van Tuinchamp zijn goedkoop en direct uit voorraad leverbaar. Wij hebben wilgenschermen variërend tussen de 1en 200cm hoog. Onze meest verkochte wilgenmat. Bestel Elegance gemakkelijk bij bol. Gratis verzending vanaf €20!


Wilgenscherm elegance

Kies uit producten vanaf € 195. Aan twee zijden versterkt met een houten latten, hierdoor zijn de schermen eenvoudig te plaatsen tussen palen. We zien ze veel terugkomen op balkons, maar als schutting in combinatie met klimplanten.


Dit wilgenscherm is de meest natuurlijke variant in ons assortiment. Wilgenscherm Elegance 1x 180. Beide zijden versterkt met een houten lat, zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Uw bestelling binnen minuten afgerond. Vaste bezorgkosten door heel.


Wilgenscherm elegance

Gevlochten wilgenscherm met een stevig houten frame. Zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Het wilgenscherm Elegance is zowel horizontaal als verticaal te monteren.


Om langer te genieten van de wilgenschermen adviseren wij de wilgentenen eens per jaar te behandelen met lijnzaadolie. Goedkoop en snel geleverd. Het uitgebreide assortiment van Verhoeven GSB.


Solide grof gevlochten wilgenteenmatten. Let op, de smalle passtukken hebben fijnere takken dan de schermen van 1x 1cm. Hoogte wilgenteen mat: 1cm. De wilgentakken schutting is aan twee zijden versterkt met een houten lat. Het instapmodel is de Stingray en gemaakt van fijne wilgentenen die direct gevlochten zijn door wilgenteen dwarsverbindingen.


Ze zijn milieuvriendelijk en hebben toch die mooie. Het Elegance wilgen scherm is vervaardigt uit grove twijnen en daarmee optisch gezien het meest robuust. Natuurlijke afscheiding van wilgentenen. De doorkijk blijft enigzins mogelijk en het biedt toch privacy. Zowel de wilgenschermen als de wilgenmatten zijn verkrijgbaar in meerder varianten.


Doordat de lat bijna niet opvalt lijkt dit scherm op de traditionele wilgenvlechtwerken. Aan beide zijden versterkt met houten lat. De sterke grof gevlochten wilgenschermen zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Deze wilgenmat is gemaakt van dikke wilgentakken. Deze schermen zorgen voor een zeer natuurlijke uitstraling en door de dikte van de wilgentakken zijn ze behoorlijk duurzaam.


Wij leveren een groot assortiment materialen om van je tuin een paradijs te maken. Grootst leverbaar assortiment van Zeeland. Rieten decoratiemat op rol hoogte 180cm x lengte ca. Paal hardhout Angelim Vermelho geschaafd 6. Alles voor de tuin Een vakantie die.


Wilgenscherm elegance

Deze grondstof wordt met de grootste zorg geteel geselecteerd en verwerkt tot een mooi en degelijk natuurproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts