donderdag 26 maart 2020

Zwemmen nijmegen

Bespaar tot op uw reservering! Boek uw Hotel in Nijmegen online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.

Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Welkom op de site van NV Sportfondsen Nijmegen. Op deze website vindt u informatie van uw favoriete zwembad in Nijmegen.


Maak links boven, naast het logo, een keuze voor uw favoriete zwembad in Nijmegen. Kunt u desondanks iets niet vinden? Neem dan contact met ons op!

Zwembad Dukenburg is de sportieve ontmoetingsplek voor de inwoners van Dukenburg en omgeving. U kunt bij ons terecht voor zwemlessen voor kinderen en volwassenen, recreatief zwemmen , en natuurlijk kunt u ook uw conditie verbeteren met een van onze aquasporten. Happy Hour Kom voordelig zwemmen met het hele gezin op de zondagmorgen! Zwemmen met het hele gezin Sportfondsen Nijmegen biedt gezinnen eenmaal per week de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief recreatief te zwemmen. Locatie: Erica Terpstra Sportfondsenbad Kwakkenbergweg Nijmegen Inschrijven kan via de webshop of bij de receptie van het zwembad.


Klik hier om direct naar de webshop te gaan. De inschrijving is pas na betaling definitief. Graag bij inschrijving uw kledingmaat doorgeven. Er zijn in de regio Nijmegen véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpa blotevoetenpa een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.


Meld je dan aan voor deze leuke en leerzame cursus! Duiken door hoepels, snel en sierlijk zwemmen en een parcours afleggen zijn enkele van de vaardigheden die wij je leren. Masters zijn mannen en vrouwen, die ouder zijn dan jaar en zwemmen een fijne sport vinden en graag in groepsverband één of meerdere keren per week op eigen niveau willen zwemmen. Je kunt je elke maand aanmelden!


In de A-cursus leer je de basiselementen van het zwemmen. In de B-cursus werk je aan een basis zwemconditie en maak je kennis met de basistechnieken van de vier zwemslagen. Triavium is onderdeel van de Gemeente Nijmegen.

Breng ook eens een bezoek aan onze collega’s van speeltuin De Leemkuil en Brakkefort. Sanashop is dé badkleding specialist van Nijmegen. Onze topmerken staan garant voor hoge kwaliteit, met een perfecte pasvorm. Als er zoekresultaten gevonden zijn kunt u de pijltjes toetsen omhoog en naar beneden gebruiken om een resultaat te selecteren.


Bekijk in de onderstaande tabel de soorten zwemlessen en data die wij aanbieden op locatie Nijmegen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden. Haarlem – te bezetten met een percentage van 15. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Nijmegen ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Nijmegen op een rij. Onverwacht succes van minioren Aqua Novio.


Bij Zwembad de Plons kunt u terecht voor zwemles of heerlijk ontspannen zwemmen. Informatie over openingstijden, tarieven en agenda van zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts