woensdag 25 maart 2020

Zwembad zeewolde

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Het zwembad is plezier voor jong en oud.


En voor de liefhebbers zijn er ook nog de avontuurlijke wildwaterbaan en meerdere waterglijbanen waaronder de Turbo Twister.

Bij het water, in het water, op het water. Ons eigen strand is een fijne plek voor het hele gezin. In een afgezet deel kunnen de kleintjes veilig ploeteren en vanaf een ander deel kun je met een surfplank het water op. In de Aqua Mundo in De Eemhof kun je natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen in het golfslagbad.


Maar je kan er ook leren surfen op de unieke. Dankzij onze ligging in het midden van Nederland zijn vele uitstapjes in de buurt. Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje. Ga surfen en zeilen op het Eemmeer.


Ook kan je zien welke faciliteiten het zwembad heeft, zoals een glijbaan of een sauna.

Er zijn diverse zwembaden met glijbanen te vinden, bijvoorbeeld in Almere. Een modern zwembad is dan ook gebouwd op basis van een minimum aan onderhoud. Toch is het wel nodig om regelmatig aandacht te schenken aan het onderhoud. Een goed onderhouden zwembad blijft niet alleen langer mooi, het behoudt ook z’n waarde. Het is goed om van te voren even te kijken hoe je het beste met de auto naar dit subtropisch zwembad de Eemhof kunt rijden.


Je kunt het met de auto goed bereiken. Bodyfit Wellness is specialist voor uw maatwerk stoomba jacuzzi, sauna of zwembad in de tuin. Het alternatief, een nieuw zwembad bouwen op de plek van de aangrenzende sporthal, heeft het niet gehaald. U kunt heerlijk vertoeven in het bubbelbad of golfslagbad. En voor iedereen die van actie houdt zijn er ook nog de spectaculaire wildwaterbaan en diverse glijbanen voor alle leeftijden.


Het terrein is goed onderhouden en biedt veel speelmogelijkheden voor kinderen. Ook is er een enthousiast animatieteam. Op koudere dagen kun je terecht in het overdekte zwembad. Watersporters zijn hier aan het goede adres door de ligging aan het Veluwemeer.


Zeewolde krijgt compleet nieuw zwembad. Haal vandaag nog een zwembad in huis. Dat heeft een meerderheid van de gemeenteraad dinsdagavond besloten.


De totale operatie kost minimaal 1miljoen euro en moet volgend jaar zomer beginnen.

Zwemmen, sporten en plezier maken: bij Het Baken kan het allemaal. Vooral voor sportieve mensen is er hier van alles te beleven. Wil jij fitter, sterker of slanker worden?


De Eemhof is gelegen aan het Eemmeer en heeft een eigen jachthaven! Dus huur eens een boot en vaar er op uit. Of trakteer uw kinderen op een dagje Dolfinarium, Walibi World en de Bataviawerf in Lelystad.


Binnendijks zijn er enkele velden voornamelijk bestemd voor toeristische staanplaatsen en de overige staan verspreid tussen de seizoenplaatsen. Voor boten is er een eigen haven. De mooiste zwembaden vind je op subtropischzwembad.


De rest van de week kun je terecht voor baantjes trekken, recreatief zwemmen en aquasport. Flevoland - Spetterend het weekend in? Hier overnacht je op een woonboot.


Geniet van een ontbijt op het balkon met uitzicht op de haven of kom tot rust in de sauna. Overnachten in een van de traditionele vakantiehuisjes kan natuurlijk ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts